CNADNR face un studiu ca să vadă dacă trebuie benzinării pe autostrada Sibiu – Orăștie. Patru sunt în județul nostru!

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a anunțat că vrea să cheltuie 1,1 milioane de lei pentru un studiu prin care să determine unde și dacă se vor face 14 benzinării pe sectorul de autostradă Nădlac – Sibiu – Pitești. Patru dintre ele ar urma să fie făcute la Cristian și Miercurea Sibiului.spatiu

Până la construcţia unor benzinării, CNADNR a stabilit că are nevoie de studii care să indice “fundamentarea deciziei de concesionare a spaţiilor de servicii”. Compania de autostrăzi va organiza două licitaţii pentru încheierea de două contracte de consultanţă pentru care va plăti în total 1,13 milioane de lei, fără TVA.
Autostrăzile pe care vor fi construite benzinării sunt Nădlac-Sibiu-Piteşti, Cernavodă-Constanţa, centura Constanţa, Autostrada Transilvania şi Autostrada Bucureşti-Ploieşti. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale urmează să încheie un contract de servicii de consultanţă pentru “Realizarea studiului de fundamentare a deciziei de concesionare a spaţiilor de servicii aflate pe tronsoanele de autostradă component ale axei prioritare TEN-T (Nădlac-Sibiu-Piteşti)”.
Valoarea estimată a contractului este de 568.130 lei, fără TVA, iar durata contractului este de 120 de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 10 februarie.
“Spaţiile de servicii sunt spaţii separate fizic de carosabilul autostrăzii care trebuie să asigure utilizatorilor autostrăzii facilitate de alimentare cu copmpbustibil, service auto, toalete. spaţii de odihnă de scurtă durată şi de odihnă pentru noapte, spaţii comerciale şi asistenţă tehnică”, se arată în caietul de sarcini pentru licitaţie.
Pe Nădlac-Arad-Sibiu sunt prevăzute să fie construite 14 spaţii de servicii.
O altă licitaţie deschisă va fi organizată pentru un contract de consultanţă pentru realizarea de studii de fundamentare a deciziei de concesionare a spaţiilor de servicii aflate pe tronsoanele de autostradă Cernavodă-Constanţa, centura Constanţa, Autostrada Transilvania şi autostrada Bucureşti-Ploieşti.
Valoarea acestui contract este tot de 568.130 lei, fără TVA. Ofertele pot fi depuse până pe 11 februarie.

[contextly_auto_sidebar id=”RxVrI6G7aHUotCzJbWAkAdzXT894yR8w”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. trebuiau facute inainte de predare …acuma sa vedem cati zeci de ani le iau sa le faca …minciuni si iar minciuni