carmen iohannis vrea să facă ocolul pământului! uite cum!

Oradesibiu.ro a făcut niște calcule! Soţia preşedintelui se pregăteşte pentru a ocoli Planeta de câteva ori! Mai exact, de 3 ori, dacă își va respecta promisiunea făcută elevilor săi.

carmen iohannis

Prima doamnă, Carmen Iohannis, a anunțat, săptămâna trecută, că nu dorește să renunțe la catedră. Mai mult decât atât, soția președintelui a declarat că se va muta în București, alături de președintele Klaus Iohannis, dar că va păstra câteva ore și la liceul la care predă în Sibiu, “Gheorghe Lazăr”.

[contextly_auto_sidebar id=”iG0VWkV3iutcmcx4s3HEaaExYEf8nmgv”]

Ce reprezintă, însă, acest lucru? Dacă ar fi să calculăm că, în medie, distanţa de la Sibiu la Bucureşti şi retur înseamnă aproximativ 550 km, atunci rezultă că în acest mandat al șefului statului, Carmen Iohannis va parcurge, cu mașina, nu mai puțin de 143.000 km! Ceea ce înseamnă că va străbate o distanță aproximativ egală cu de trei ori ocolul Pământului pe la Ecuator! Sau, dacă vreţi, mai mult de 9 ori dus-întors distanţa de la Bucureşti până la New York!

 

“Vreau să ghidez clasa mea
Soţia şefului statului a declarat recent că vrea să îşi ghideze în continuare clasa la care predă. „Intenţionez să păstrez câteva ore în colegiul «Gheorghe Lazăr>> din Sibiu şi mai ales să continuu să ghidez clasa mea şi în următorii ani”, a spus soţia preşedintelui. „Încerc sa fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu şi câteva zile la Bucureşti”, a mai spus Carmen Iohannis. În urmă cu două săptămâni, reprezentanţi ai ISJ Sibiu menţionau că soţia preşedintelui va preda limba engleză la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu cel puţin până la sfârşitul primului semestru, arătând că aceasta va avea apoi la dispoziţie trei variante: să continue la Sibiu, să se transfere la Bucureşti sau să intre în concediu fără plată. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sibiu, Livia Creţulescu, a declarat atunci că soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a anunţat că va preda la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde este profesor de engleză, cel puţin până la sfârşitul primului semestru. „Doamna Iohannis va preda cel puţin până la finalul primului semestru. Acesta se va încheia în 31 ianuarie. Deocamdată, doamna Iohannis nu a anunţat ce urmează să facă începând cu cel de-al doilea semestru”, declara Livia Creţulescu.

Ultima oră

Comentariul meu