weekend negru: cinci accidente grave pe şoselele sibiului! (foto-video)

Nu mai puţin de cinci accidente s-au produs weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Unul dintre ele s-a produs în Mediaş, o femeie pierzându-şi viaţa iar alte trei au fost rănite. Un altul s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 2:30, în Sibiu, în giratoriul de pe Bulevardul Mihai Viteazu, doi tineri fiind răniţi grav după ce au intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat public. Polițiștii îndeamnă la prudență la volan!

 accident-mihai-viteazu-1

Weekend agitat pentru poliţiştii şi echipajele SMURD. Cinci accidente s-au produs la sfârşitul săptămânii trecute, două dintre ele fiind grave şi soldate cu mai multe victime. Cel mai grav s-a petrecut la Mediaş. O femeie de 45 de ani a decedat În urma accidentului rutier a rezultat decesul unei femei de 45 de ani şi rănirea altor trei persoane.

[contextly_auto_sidebar id=”h5MN0SSPrNyvdr4VKbuAETDLJl2F36Wn”]

“Un conducător auto în vârstă de 44 de ani, domiciliat în satul Richiş, în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, spre municipiul Mediaş, într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers unde a fost acroşat lateral de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 37 de ani, domiciliat în localitatea Târnava”, explică polițiștii sibieni.

VEZI FOTO: Accident grav la intrarea în Mediaș!

Inconștiență 

Doi tineri au ajuns la spital în stare gravă, duminică dimineaţă, după ce au zburat peste giratoriul de la intersecţia bulevardului Mihai Viteazu cu strada Nicolae Iorga. Un echipaj de Poliție a încercat să oprească mașina condusă de tineri, însă șoferul s-a speriat și a călcat și mai tare pedala de accelerație. Şoferul nu avea permis de conducere. Acum cei doi sunt internaţi la terapie intensivă la spital. “Poliţiştii rutieri aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au efectuat semnalul regulamentar de oprire în trafic a unui autovehicul pe bvd-ul M. Viteazu însă conducătorul auto a refuzat acest lucru continuându-şi deplasarea. În aceste condiţii, echipajul de poliţie a pornit în urmărirea sa, iar în intersecţia sens giratoriu cu str. N. Iorga, pe fondul vitezei excesive, tânărul aflat la volan pierde controlul asupra direcţiei de mers şi intră în coliziune cu un stâlp de susţinere a iluminatului public. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat faptul că tânărul care conducea autoturismul – în vârstă de 27 de ani, domiciliat în satul Vale, nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul”, explică polițiștii sibieni.

VEZI FOTO+VIDEO: Accident grav pe bulevardul Mihai Viteazu!

Pieton neatent

O femeie de 60 de ani a ajuns sâmbătă la spital cu răni ușoare, după ce a traversat strada neregulamentar și a fost lovită de o mașină. Ca ironie, accidentul s-a întâmplat tot pe strada Iorga din Sibiu. “O femeie de 60 de ani, domiciliată în localitatea Alţâna, s-a angajat în traversarea str. Iorga neregulamentar, prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind  surprinsă şi accidentată de un autoturism condus regulamentar.Pietonul a fost uşor accidentat, fiind transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu”, au spus polițiștii sibieni.

Inconștiență și neatenție la volan
Un alt accident s-a produs duminică dimineață în localitatea Laslea. Un tânăr de 18 ani, care nu avea permis de conducere, a ratat un viraj la dreapta și a intrat direct într-un stâlp de pe marginea șoselei. Atât șoferul cât și o pasageră, în vârstă de 16 ani, au suferit răni ușoare, dar au tras o sperietură pe cinste.
Tot duminică, în apropiere de Mediaș, un tânăr de 23 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un parapet metalic de protecţie situat peste un pod, după care s-a răsturnat pe partea carosabila, pe sensul său de mers. Două persoane au suferit răni ușoare.

Ultima oră

Comentariul meu