video foto transport păzit cu mitraliere în piața mare la muzeul brukenthal

Imagine mai puțin obișnuită pentru sibienii care au avut drum duminică dimineață prin Piața Mare. Mai mulți jandarmi înarmați până în dinți păzeau atent intrarea la Muzeul Brukenthal.transport pazit sibiu

Două mașini ale firmei Artex Services au fost păzite duminică dimineață chiar mai bine decât președintele Klaus Iohannis, atunci când acesta vine acasă la Sibiu.
Camioanele au parcat chiar la intrarea în Muzeul Brukenthal din Piața Mare, iar în ele au fost încărcate mai multe exponate, timp de mai bine de o oră.
În acest interval mai mulți jandarmi înarmați, dar și persoane de securitate îmbrăcate în civil, au supravegheat întreaga operațiune, la fața locului fiind prezenți chiar și câțiva lunetiști care au fost poziționați în clădiri din vecinătate.
Trecătorii s-au uitat mirați către intrarea muzeului, iar unii au făcut chiar și presupuneri despre cea ce angajații muzeului încărcau de zor în cele două camioane.

”Cred că sunt ceva tablouri de valoare, de câteva milioane de euro. De asta sunt păzite cu oameni înarmați. Altfel nu îmi explic”, ne-a declarat un turist care a fotografiat de la depărtare jandarmii cum supravegheau atent zona.
Convoiul a plecat sub pază armată din Piața Mare, imediat după ce ambele camioane au fost încărcate.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=FMP983i8_hc”]
[contextly_auto_sidebar id=”M2kWD0k09mit41qkAby8PMltTeeYzDIz”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu