VIDEO EXCLUSIV - PREȘEDINTELE IOHANNIS interpelat de un cetățean la ieșirea din biserică în Sibiu

Președintele Klaus Iohannis a petrecut din nou o parte din weekend, acasă la Sibiu. Șeful statului a mers la biserică alături de soție. La plecare a avut parte o supriză.unuu

Iohannis a venit alături de soția sa, Carmen, la câteva minute după ora 10.00 și după ce a salutat mass-media prezentă, a mers în biserica din Piața Mare, unde merge de fiecare dată când are ocazia, ca să participe la slujba religioasă de duminică.
Președintele a plecat de acolo,în jurul orei 11:10, preferând să iasă pe una din căile de acces care dau în Piața Mică. Imediat după ieșire Iohannis a fost interpelat de un bărbat de aproximativ 65-70 de ani. Fostul primar al Sibiului i-a făcut semn să se apropie și l-a salutat călduros pe acesta, schimbând câteva cuvinte cu el. Iohannis a urcat apoi în mașina prezidențială, cu zâmbetul pe buze, semn că întâlnirea avută, a fost una plăcută, mai ales ca a fost vorba de o persoana cunoscuta.
De aici președintele, însoțit de două mașini ale SPP-ului a plecat spre reședința sa din Sibiu, urmând ca duminică după amiază să se întoarcă în Capitală, la Cotroceni.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=cW-9CxEjlK4″]
[contextly_auto_sidebar id=”YPKMLBp3Jsia67bV1oYZPyWf2R8Wz9BL”]

Ultima oră

Comentariul meu