video csu înfrântă fără drept de apel în fața campioanei asesoft. vezi declarațiile de la final!

CSU Sibiu a pierdut sâmbătă după amiază cu 63-70 (14-28, 13-16, 12-16, 24-10) în fața celor de la CSU Asesoft Ploiești. Sibiul a suferit prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon.csu fans

În fața unei săli arhipline sibienii lui Perisic nu au avut o evoluție strălucită împotriva campionilor din Ploiești. Oaspeții nu au avut nicio emoție, mai ales că americanul Cooper a făcut un meci extraordinar.
Ploieștiul a condus ostilitățile 36 din cele 40 de minute ale meciului și a avut avantaj și de 25 de puncte pe tabela de marcaj. De partea cealaltă sibienii au jucat timorat și fără vlagă. Lee nu a fost deloc inspirat sub panoul advers, Calotă a fost și el apatic, iar Seals nu a ”băgat-o” decât odată în coș de la mare distanță.
Hurd a fost și el modest, iar Bojovic, cu excepția ultimului sfert, nu a fost deloc mintea clară de pe teren, fiind căpăcit bine în câteva situații de jucătorii adverși. În aceste condiții meciul a fost practic unul fără istoric, spre dezamăgirea sibienilor veniți în număr mare la Sala Transilvania.
Ploieștiul a învins meritat cu 63-70 și a administrat Sibiului prima înfrângere pe propriul teren în această ediție de campionat.

CSU:
Bojovic 18, Seals 4, Calotă 6, Zyle 5, Johnson 5, Lee 9, Hurd 16

ASESOFT:
Pelekanos 2, Labovic 11, Cooper 18, Flowers 20, Runkauskas 19

Pentru CSU urmează acum o deplasare dificilă,vineri la Oradea, acolo unde de la ora 20.00 joacă împotriva vicecampionilor de la CSM, partida fiind în direct pe Digi Sport.

Super atmosferă în tribune
Dacă jocul celor de la CSU Sibiu nu a fost extraordinar, în schimb fanii au făcut spectacol în tribune. Sala a cântat la unison imnul național al României, iar suporterii au încurajat echipa pe tot parcursul meciului.
Chiar dacă favoriții lor nu au învins, spectatorii i-au aplaudat pe jucătorii lui Perisic la finalul meciului și i-au încurajat în perspectiva viitoarelor partide.

Perisic: Au fost mai buni astă seară decât noi
Nu am jucat așa cum ne-am fi dorit. (..) Felicit echipa oaspete pentru victorie. Voi face o analiză a meciului. Vreau să felicit spectatorii pentru această atmosferă extraordinară și îmi pare rău că nu le-am putut oferi o victorie astă seară.
VEZI MAI JOS TOATĂ DECLARAȚIA LUI PERISIC

Vladimir Arnautovic: E greu de câștigat la Sibiu
Sunt foarte mulțumit de cum am jucat în primele 3 sferturi. Am avut o apărare foarte bună. A fost totul perfect. În ultimul sfert am dat numai 10  puncte și am primit 24 de puncte. A intervenit și relaxarea. (..) Sibiul a arătat încă odată că nici la 25 de puncte avantaj nu poți să stai liniștit. Sunt periculosi. E o victorie importantă și muncită. Eu cred că aici e greu de câștigat. Nu cred că o să mai câștige cineva aici la Sibiu.
VEZI MAI JOS TOATĂ DECLARAȚIA LUI ARNAUTOVIC

[contextly_auto_sidebar id=”RiPfYfjCn32nDUp4lmcOXSTvTiqSVbJM”]

Ultima oră

Comentariul meu