scurgeri de informaţii: cum va fi noul galaxy s6

galaxy-s6-conceptDin nou scurgerile de informatii grăbesc lansarea pe piaţă a uni nou model de telefon. De data asta, imaginile scăpate pe Internet sunt ale noului model Samsung Galaxy S6, care va avea un design complet diferit de al modelelor anterioare şi va fi cu carcasă metalică.

[contextly_auto_sidebar id=”3s0VijbERksNWiAyW9TFmFlb7fhXWj2I”]Noul Samsung Galaxz S6 va avea de asemenea un ecran de 5,1 inch, cu un procesor cu opt nuclee. Căderea vânzărilor pentru modelul Galaxz S5, care nu a atins previziunile şi aşteptările coreenilor de la Samsung, pare să fi obligat firma sudcoreană să schimbe strategia.  Situl de profil bgr.com  a deyvăluit caracteristicile noului model Galaxz S6 ce va fi prezentat la Mobile World Congress, în Barcelona.

Datele neoficiale asigură că S6 va avea un ecran Quad HD Super AMOLED de 5,1  inch şi o densitate de  557 píxeles, care va conferi o foarte bună vizibilitate în lumină. Camera din spate va avea 20 de megapixeli, iar cea frontală 5 megapixeli si HDR în timp real.

Noul model Samsung va avea un procesor de 8 nuclee pe 64 de biţi. Memoraria ar putea fi de 3gb RAM. Bateria va avea 2.550 mAh si telefonul va avea trei versiuni în funcţie de capacitate 32, 64  şi 128 GB.

 

Ultima oră

Comentariul meu