update foto accident grav pe dn14 la intrarea în mediaș. o femeie a murit!

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă în jurul orei 12:06 la intrarea în Muncipiul Mediaș. Două mașini s-au tamponat, iar în urma coliziunii, cel puțin trei persoane sunt rănite, iar una a decedat. accident

Accidentul s-a produs pe DN 14, la ora 12,06, la iesirea din Mediaș spre Tarnava. Un autoturism care se deplasa spre mun. Medias, intr-o curba la dreapta, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile de drum, a derapat fiind acrosata de un auto care circula regulamentar din sensul opus.

In urma accidentului a rezultat decesul unei femei de 45 de ani, pasagera in auto vinovat de producerea accidentului. Totodata, soferul masinii care a intrat in derapaj, un barbat de 44 de ani, din Richiș a fost grav ranit iar o fata, pasagera in aceeasi masina, pe locul din fata, a fost transporata la Spital.

”Soferul masinii care circula regulamentar este ranit usor, primind ingriji la fata locului” , spune Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu.
Un echipaj de descarcerare, doua echipaje SMURD si SAJ intervin și ele pentru salvarea persoanelor ce au fost implicate în acest grav accident rutier.
Foto novatv.ro

[contextly_auto_sidebar id=”29aOKp73wW5GWAmbzPt7lE6kZpJSZ6cr”]

Ultima oră

Comentariul meu