live video csu meci greu cu campioana asesoft ploiești

CSU Sibiu primește sâmbătă vizita celor de la CSU Asesoft Ploiești. Partida de la 17.30 se va juca cel mai probabil cu casa închisă, cererea de bilete fiind extrem de mare. Meciul e pe Digi Sport.csu sibiu

Sibiul dă primul examen dificil din campionat în acest retur de campionat. În sala Transilvania sosesc campionii de la Asesoft, gruparea ploieșteană fiind în mare formă, lucru demonstat și de victoria din cupele europene de a Valencia.
Chiar și așa atmosfera în sânul echipei sibiene este optimistă, jucătorii lui Perisic fiind pregătiți pentru acest derby.
”Jucăm împortriva echipei care a câștigat campionatul în ultimii 10-11 ani. Dacă nu suntem pregătiți pentru meciul acesta, atunci nu suntem pregătiți pentru niciun meci. Așa că suntem pregătiți! E unul dintre acele meciuri în care mergi să joci dur, să te simti bine și să te bucuri de acel moment. Eu cred că dacă vom juca așa cum o facem de obicei, fără să ne gândim la cine sunt ei, vom câștiga meciul”, a spus Leroy Hurd.
Jucătorul american a făcut și un apel către suporteri ca să vină în număr mare la sala Transilvania. ”Avem nevoie voi! Vrem ca sala să fie plină. Haideți să ne susțineți și să ne faceți mai ușoară misiunea în teren! Până acum sprijinul fanilor a fost extraordinar. Atunci când vezi steagurile, lumea care strigă, energia pe care o dau jucătorilor, meciul e mai ușor. Așa că haideți să ne susțineți și să încercăm să obținem victoria!”, a mai spus Hurd.

Perisic crede că CSU va face un rezultat bun
Antrenorul principal al echipei sibiene, Miodrag Perisic, spune că știe că joacă împotriva celei mai puternice echipe din campionat, dar chiar și așa speră ca jucătorii săi să facă un meci mare și să obțină un rezultat bun.
”În primul rând, vreau să profit de această oportunitate pentru a-i felicita pe cei de la Asesoft pentru victoria importantă făcută împotriva unei echipe de EuroLigă, într-un meci disputat în deplasare. Sunt cea mai bună echipă din țara noastră și ne reprezintă foarte bine în Cupele Europene. [contextly_auto_sidebar id=”CahCjGiXrDvQM4pNmjzt0Yb7jKuXR6E5″]Le doresc să o țină tot așa și la cât mai multe victorii în EuroCup. Legat de meciul nostru, așa cum am spus, ei sunt, cu siguranță, echipa numărul 1 din Liga noastră. Sigur sunt puțin obosiți, pentru că au avut multe meciuri și, în acest moment, eu cred că avem dreptul să sperăm, ca și anul trecut, ca și la ultimele meciuri. Am încredere în băieții mei și cred că merită respectul tuturor. Așadar, cu multă susținere din partea fanilor, va fi un eveniment mare. Cred că vom face un rezultat bun cu o echipă cum este Asesoftul. În sport e absolut corect să speri. Ei sunt favoriți, nu pot să spun că noi suntem mai buni ca ei sau că suntem favoriți în acest meci, dar noi vom face absolut totul să îi surprindem, să ne apărăm terenul și să câștigăm cele două puncte. Aceste două puncte sunt la fel de importante ca și cele două puncte de săptămâna trecută sau ca și cele două puncte de săptămâna viitoare”, a spus Perisic.
VEZI ASPECTE LIVE SI CONFERINTA DE PRESA IN PLAYERUL DE MAI JOS

 

Ultima oră

Comentariul meu