vadim se ia din nou de iohannis: ”un săsălău retardat în fruntea româniei!”

Corneliu Vadim Tudor continuă să îl atace pe președintele României. Fostul europarlamentar a luat foc din nou, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursul ANI în cazul procesului de incompatibilitate al fostului primar din Sibiu.iohannis si vadim

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins miercuri recursul Agenției Naționale de Integritate și a decis că fostul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, nu s-a aflat în stare de incompatibilitate. Judecătorii au menținut o decizie din 25 septembrie 2013 luată de Curtea de Apel Alba Iulia, prin care s-a stabilit că Iohannis nu s-a aflat în incompatibilitate. În aprilie 2013, Klaus Iohannis a fost declarat în stare de incompatibilitate de ANI, deoarece deținea simultan funcția de primar al Sibiului și reprezentant al municipalității în Adunarea Generală a Acționarilor de la SC Apă Canal SA și SC Piețe SA.
Decizia l-a înfuriat la culme pe fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor, dușman declarat al președintelui României. “Tribunul” a scris un nou editorial despre Iohannis, în care-și varsă veninul atât asupra fostului edil-șef de la Sibiu, cât și asupra americanilor.

Iată editorialul lui Vadim:
“Ani de zile n-am înţeles cum de-a ajuns preşedinte al Americii un negru. Era ilogic. Era împotriva Istoriei acelui stat artificial, compus din… 50 de state. Cine conduce, în realitate, America? Răspunsul îl ştie orice om normal: seminţia lui Israel. N-aveţi decît să vă uitaţi la genericele filmelor americane: peste 75% sînt evrei. Asta spunea şi marele actor Marlon Brando, că s-a săturat să-i ducă-n spate, să muncească pentru ei. La fel se exprima şi celebrul predicator american Billy Graham, care, la începutul anilor ’70, într-o discuţie privată cu preşedintele Richard Nixon, în grădina Casei Albe, se plîngea că evreii sufocă populaţia Americii.
Şi tot asta am spus şi eu, în aprilie 1998, la microfonul Festivalului Mondial al Păcii, desfăşurat în Sahara libiană, de faţă cu Moammar El Ghadaffi, Kenneth David Kaunda, Roger Garaudy şi alte personalităţi: «Atunci cînd văd cum dirijează Israelul – America, mă gîndesc la un şoricel care trage de frînghie un elefant». Am plătit pentru curajul meu, dacă ţinem seama de furtul revoltător al alegerilor prezidenţiale din decembrie 2000: şoricelul s-a făcut f.f. rău şi m-a muşcat de deget.
Forţînd instalarea unui om de culoare (altminteri, paşnic) în biroul oval de la Casa Albă, stăpînii evrei ai Americii au încercat să dea o lovitură fatală celebrei formule WASP = White Anglo-Saxon Protestants. Fiindcă Barack Obama nu e nimic din toate astea: nu e alb, e negru; nu e anglo-saxon, e nigerian; şi nu e nici protestant, e musulman. Aceeaşi reţetă s-a aplicat şi în ceea ce priveşte România.
Probabil că acest Salam de Sibiu ambulant a fost căutat mult şi bine: să nu fie român, dar nici ortodox – plus şantajabil, manipulabil etc. L-au găsit, pînă la urmă, mahmur şi chior de somn, după o noapte de poker. Frauda a fost foarte uşor de săvîrşit, fiind la ordinea zilei la TOATE alegerile din România. În paranteză fie spus, românii sînt poporul cel mai uşor de păcălit din lume, naivitatea sa fiind vecină cu prostia. A înghiţit găluşca idioată, despre diaspora şi Facebook.
Parcă le şi văd pe ţaţele de pe şanţ, cu colţul basmalei la gură: «Maică, poţi să zici ba? L-a votat feisbucul!». Şi aşa ne-am pomenit cu o anomalie uluitoare, care înseamnă o palmă zdravănă pe obrazul Istoriei Românilor. Na, Tudor Vladimirescu! Na, Corneliu Zelea Codreanu! Mai na-vă una, după ceafă, să uitaţi de Cuza, Octavian Goga, Nicolae Iorga! Vă ajunge? Dacă nu v-aţi săturat, vă băgăm pe gît şi un chinez, şi o piele roşie! Au fost mai multe calcule murdare, bineînţeles. [contextly_auto_sidebar id=”MOivMhN4DcnxpKrbdCWeHyYeX9twU7Co”]Unul dintre ele se referă şi la Germania, care trebuia satisfăcută în vreun fel, în vederea războaielor care se pun la cale. Dar motivaţia principală asta a fost: extirparea nervului naţionalist, printr-o umilinţă fără precedent.
Numai că socoteala de la Tel Aviv nu se potriveşte cu cea din tîrgul fanariot al Bucureştilor, iar Mişcarea Naţionalistă tocmai din asemenea provocări sinistre se hrăneşte şi creşte tîta-mare! Nu uitaţi de 1907, care s-a născut din lăcomia obraznică a arendaşilor evrei. Tot mai multă lume se întreabă: cît va rezista acest impostor slab de minte? Un mandat? Două mandate? Eu cred că ar putea, în principiu, să reziste atîta timp cît îl vor ţine în braţe inventatorii lui. Dar dacă acest Buratino nemţesc o va ţine din gafă-n gafă şi va călca, zilnic, în străchini, nu-l mai poate ajuta nimeni şi îşi va rupe gîtul în maximum 1 an. Porcăria e prea mare. Insuportabilă. O să prindă figura cu un săsălău retardat în fruntea României atunci cînd va ajunge preşedinte al Israelului şi un activist Hamas”, a notat Vadim. sursa: paginaeuropeana.ro

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. doamne cei mai debiteza mintea,oare este vreo persoana care sa il multumeasca?la cat i de paranoic cred ca nici in familie nu are incredere,pacat de el va are minte se pare ca prea multa scoala te tampeste ,e dovedit

  2. Oameni buni ajutatil pe acel Vadim ca sia pierdut min tile compleat .nu se mai basescu ospiciii pentru nebuni in romania., sau sant prea plaine