sibiul, în topul orașelor în care merită să trăiești în românia. poftim clasamentul!

Institutul Național de Statistică a făcut un top al orașelor în care merită să trăiești în România. Bucureștiul este pe primul loc, capitala fiind urmată în clasament de Timișoara, Brașov, Constanța și Sibiu. sibiu avion

Criteriile de care Institutul Naţional de Statistică, de care s-au ţinut cont de dezvoltarea economică, de nivelul salariilor şi al şomajului, dar şi de posiblităţile de petrecere a timpului liber.
În oraşele în care merită să trăieşti în România, peste 90% din locuinţe au canalizare, salariile sunt bune, şomajul este mic, există posibilităţi diverse de petrecere a timpului liber, dar şi de distracţie. Bucureştiul este considerat cel mai atractiv oraş deoarece aici sunt cele mai mari salarii, există un centru universitar puternic, dar şi un aeroport, spaţii verzi, dar şi marile teatre şi instituţii de cultură ale României, conform adevărul.ro.

În top nu au fost neglijate nici restaurantele sau cluburile care oferă mai ales tinerilor posibilităţi de distracţie. Clujul are şi el aproape aceleaşi atuuri şi se află printre oraşele în care merită să trăieşti în România. Este unul dintre centrele universitare puternice, are aeroport, iar aici îşi poţi găsi mai uşor un loc de muncă. În plus dispune şi de multe spitale de top, la fel ca şi Capitala. Este un judeţ plin de evenimente culturale, dar şi extrem de frumos. În plus este puţin mai liniştit decât Bucureştiul. Timişul este unul dintre cele mai dezvoltate judeţe ale României. Este la graniţa de vest, fapt care l-a propulsat foarte mult din punct de vedere economic. În plus din Timiş se ajunge foarte uşor în Occident, acesta fiind unul dintre motivele pentru care mulţi români ar vrea să locuiască acolo, având în vedere că ţara noastră duce lipsă de infrastructură rutieră.

VREI SĂ ÎȚI CUMPERI APARTAMENT LA CHEIE CU 24.000 DE EURO LA SIBIU? CLICK AICI!

Atuurile Sibiului
Braşovul şi Sibiul sunt oraşe mai mici, dar acesta este atuul lor. Au industrie puternică, şomaj scăzut, iar locuitorii de aici sunt mult mai liniştiţi. Sunt două oraşe turistice importante, care dispun de locuri superbe pentru relaxare şi plimbări în aer liber. În plus, chiriile sunt mult mai mici decât în Bucureşti, Cluj sau Timiş. Braşovul este şi principalul judeţ turistic al României, după Capitală, unde se practică mult turismul de afaceri. foto: zborpestetransilvania.ro

[contextly_auto_sidebar id=”Qrkx0BigqJ1CBnkjDlhmSM2Nwum5lBO1″]

Ultima oră

Comentariul meu