iohannis își aduce părinții acasă în românia. iată motivul!

Președintele României, Klaus Iohannis, este pus în fața unei situații destul de delicată. Șeful statului este îngrijorat că sora lui vrea să se întoarcă în România, motiv pentru care părinții săi aflați acum în Germania, ar rămâne singuri, scrie libertatea.rocasa parinti iohannis2

Faptul că sora sa Krista dorește să se mute înapoi în România, pare să îl îngrijoreze pe Iohannis dintr-un anumit punct de vedere.
Ideea surorii nu este deloc pe placul preşedintelui, care se vede nevoit să găsească o soluţie şi pentru părinţii săi octogenari, care ar putea rămâne singuri în Germania. Singura variantă este mutarea întregii familii la Sibiu, conform libertatea.ro.
Astfel, după 23 de ani, familia Iohannis ar putea să se reîntregească în România, la Sibiu. Părinţii actualului preşedinte sunt Susanne şi Gustav Heinz Johannis, amândoi saşi transilvăneni. Aceştia au imigrat ca pensionari în Germania, unde s-au stabilit la Würzburg, în Bavaria.  Vezi continuarea pe libertatea.ro,

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. da. s-au dus in germania ca pensinari de romania. curios sunt sa stiu cum traiau acolo cu pensie din romania. cred ca fura fisu aici in tara si le trimitea bani ca altfel mureau de foame de mult.