vom avea alte bănci şi coşuri de gunoi. ce alte achiziţii va face primăria sibiu în 2015

Municipalitatea sibiană va schimba mobilierul stradal învechit sau rupt. Primarul interimar, Astrid Fodor, a anunţat că noul mobilier va avea şi alt design.

banca parc

Primăria Sibiu a anunţat că va investi aproximativ 285.000 de lei anul acesta pentru schimbarea mobilierului stradal din oraş. Motivul? Multe dintre băncile şi coşurile de gunoi sunt vandalizate sau învechite şi trebuie schimbate în 2015.

„Noi am investit permanent, în primul rând, în fiecare an în reparaţii (n.r. – referindu-se la mobilierul stradal). Multe bănci sunt încă din anul 2007. Se strică, se vandalizează, iar coşurile de gunoi oricum nu au o rezistenţă mare, fiind foarte mult mişcate. Noul mobilier stradal va avea şi alt design. Vom pune alt model de bănci şi coşuri de gunoi. Vom reanaliza dacă este nevoie să punem bănci noi şi în alte părţi”, a declarat primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor.
De asemenea, primăria va investi 180.000 de lei pentru ornamente pentru iluminat festiv, 900.000 lei în echipamente pentru locurile de joacă, 170.000 de lei pentru echipamentele de fitness, 450.000 de lei pentru achiziţionarea a două apartamente din Piaţa Mică nr.25 care vor avea destinaţie unul dintre serviciile subordonate și alți 170.000 pentru stații de autobuz.

Ultima oră

Comentariul meu