bruno din "pasiune interzisă" vine să cânte în românia

jencarlos_canelaBruno din “Pasiune interzisă”, va concerta în premieră în România, la Cinema Patria din Bucureşti, pe 14 martie, de la ora 20.00.

Actorul Jencarlos Canela, care îl întruchipează pe Bruno în “Pasiune interzisă” va canta ituri precum “Dime”, “Búscame”, “Amor quédate”, “Irreparable”, “TuSombra” şi “I Love It” vor răsuna la Cinema Patria, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Jencarlos Canela a pătruns în inimile publicului din România prin intermediul rolurilor din telenovelele difuzate de Acasă TV, “Umbrele trecutului”, “Dona Barbara”, “LOLA (Mi Corazon Insiste)” şi “Demon şi Înger”, iar în prezent actorul ajunge seară de seară în casele românilor prin intermediul personajului Bruno din “Pasiune interzisă”, o producţie pentru care interpretează şi coloana sonoră.

Biletele pentru concertul pe care Jencarlos Canela îl va susţine la Bucureşti se găsesc online, pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro, www.startickets.ro, www.bilet.ro, precum şi în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “bilete.ro”şi în magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, la următoarele categorii de preţuri: VIP – 350 de lei (include meet & great cu Jencarlos Canela), categoria I – 250 de lei, categoria II – 150 de lei. Biletele pentru concert sunt puse în vânzare marţi, la ora 00.00.

Jencarlos Canela îmbină cu succes actoria cu muzica. Până în prezent, interpretul a lansat trei albume: materialul de debut “Búscame” (2009) a pătruns direct pe poziţia a doua a topurilor latino, iar al doilea, “Un Nuevo Día” (2011), a ajuns pe prima poziţie în doar o săptămână de la lansare. Iar, anul trecut, în luna mai, a fost lansat pe piaţă cel de-al treilea album al artistului, “Jen”. Aceasta este prima colaborare a solistului cu Universal Music şi cel dintâi material care include şi piese în limba engleză.

[contextly_auto_sidebar id=”U3XoBCIBR65br1L9OksyyJfXMnfFdjbl”]La doar 26 de ani, Jencarlos Canela are un palmares impresionant: a fost desemnat artistul revelaţie la premiile Lo Nuestro în 2011, cel mai îndrăgit actor într-un rol principal la premiile Tu Mondo, în 2012 şi 2013, a cucerit titlul Artist Of The Year în 2013, la premiile Juventud, iar piesa “I Love It” i-a adus trofeul Song Of The Summer, tot la premiile Juventud. A colaborat cu Pitbull, JBalvin şi Jose Feliciano.

În anul 2012, melodia “Sueña”, o colaborare cu Emilio Estefan, a servit drept laitmotiv al transmisiunilor de la Jocurile Olimpice de vară ale staţiei TV americane Telemundo.

De asemenea, în anul 2012, Jencarlos Canela a fost inclus pe lista celor mai influenţi tineri din lume, un top important care reuneşte 450 de persoane cu vârsta sub 30 de ani, din toată lumea, care au avut performanţe remarcabile în domenii precum educaţie, finanţe, marketing, tehnologie, arte şi sporturi. Lista a fost elaborată de mai mulţi experţi din aceste domenii, iar alături de numele lui Jencarlos Canela figurează, printre alţii, Adele, Justin Bieber şi cofondatorul Facebook Mark Zuckerberg.

 

Ultima oră

Comentariul meu