tichetele de masa dispar așa cum le știam

Guvernul a aprobat legea potrivit careia se va permite emiterea tichetelor de masa pe carduri, Visa salutand aceasta decizie.tichete de masa 2015

Practic, Visa poate intra cu cardurile proprii si in sectorul tichetelor de masa, o „piata” care numara aproximativ doua milioane de utilizatori si in care pe langa Up mai gasim nume precum Sodexo si Edenred.

„Stimularea concurentei prin introducerea cardurilor de masa va conduce la cresterea eficientei si scaderea costurilor serviciilor pentru cei aproximativ 40.000 de angajatori care ofera astfel de beneficii si pentru comercianti, precum si avantaje multiple pentru circa 1,8 milioane de salariati care primesc in prezent tichete de masa”, sustine Catalin Cretu, director subregional pentru Romania, Croatia si Slovenia, Visa Europe.

Principala diferenta dintre tichetele de hartie si carduri este ca magazinele vor fi obligate sa accepte si plata cu cardul. Iar clientii vor fi obligati sa utilizeze cardurile doar in magazinele care accepta aceasta modalitate de plata.

Pana cand vom vedea realmente care sunt beneficiile noilor carduri pentru angajatori, Edenred a si anuntat lansarea primului card de masa din Romania, cu marca Ticket Restaurant, un card care va permite inclusiv plata contactless.

Cardurile si tichetele de masa pe hartie au reglementari fiscale identice, suma acordata salariatilor pe cardul de masa fiind >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu