teoria conspirației: vremea și cutremurele din românia sunt la mâna rusiei
cer apocalipticCu toți ne-am intrebat cum de azi e soare și cald, iar mâine ger de crapă pietrele. Sau de ce atâtea cutremure anul acesta? Un fizician ieșean susține că avalanșa de cutremure  de suprafață din Vrancea sunt provocate de mâna omului, intenționat.  Ar fi vorba despre efecte ale războiului geofizic, pe care l-ar manevra Rusia. Potrivit 7est.ro chiar și trecerile bruşte, de la o zi la alta, de la 15 grade la plus 10 grade Celsius nu sunt fenomene naturale, ci efecte ale războiului geofizic pe care ruşii l-au declanşat în România. Părerea fizicianului ieșean Constantin Antohi este susţinută şi de specialişti în domeniul armelor care distrug mediul înconjurător de la distanţă.

[contextly_auto_sidebar id=”p8r9zoP9tTdVLioT0s70b0tizNALWDF0″]

18 cutremure în primele două săptămâni ale anului 

În prima zi a anului 2015 s-a înregistrat o ciudăţenie: un cutremur de suprafaţă în Vrancea, la adâncimea de 31 de kilometri, urmat de replici, tot de suprafaţă, în Ungaria, Cehia şi Slovacia. Menţionăm că zona seismică Vrancea este una de adâncime, unde se produc mişcări tectonice naturale mai jos de 50 de kilometri. În paranteză trebuie spus că seismul de suprafaţă poate produce distrugeri mai mari decât cel de adâncime, dar zonal, pe o arie mult mai mică. În fine, au urmat alte 18 cutremure, în 14 zile. Dintre acestea, luni s-a înregistrat un seism vrâncean de suprafaţă de 4,1 grade Richter.
Fizicianul Constantin Antohi, profesor asociat la Facultatea de Hidrotehnică Cadastru şi Ingineria Mediului, din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“consideră că aceste cutremure atipice pentru zona Vrancei nu sunt rezultatul unei activităţi tectonice naturale, ci sunt provocate prin folosirea fenomenului de tip HAARP (High-frequency Active Aurol Research Project) de către ruşi, în scopuri militare – adică să ne înveţe minte!

VEZI CONTINUAREA ARTICOLULUI pe 7est.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu