csu reia campionatul. primul meci sâmbătă la cluj
Bojovic a făcut un meci extrem de slab la Pitești. Sârbul și-a bătut joc din nou de munca echipei!

CSU Sibiu va juca sâmbătă de la ora 19.00 în deplasare cu U Cluj. Meciul nu este televizat. Sibienii nu iau în calcul decât varianta unei victorii cu ultima clasată.bojovic

Milos Bojovic, căpitanul lui CSU Sibiu este optimist și spune că în ciuda faptului că echipa lui joacă împotriva ultimei clasate, el și coechipierii se vor concentra pentru victorie.
“Pentru noi, mâine începe a doua parte a campionatului și este foarte important să câștigam acest prim meci. Am auzit că ei au cațiva jucători străini noi, deci meciul va fi mai greu decât cel din tur. Sper că vom aborda cu seriozitate aceasta partidă, vom fi pregătiți la capacitate maximă și vom face treabă bună sâmbătă în partida împotriva celor de la Universitatea Cluj”, a spus Bojovic înainte de plecarea spre Cluj.
Și Miodrag Perisic, antrenorul lui CSU Sibiu spune că echipa lui este concentrată ca să învingă și crede că meciul nu va fi unul tocmai facil, deoarece clujenii au adus șase jucători străini în această iarnă.
”Mergem acolo pregătiți și vom încerca să câștigăm acest meci.  Este foarte important, pentru că, așa cum a văzut toată lumea, până acum, aproape fiecare partidă din campionat a avut scoruri strânse. [contextly_auto_sidebar id=”uFJpvpzLKzhetgjOCs724pLeFRLyGa3v”]Acum U Cluj are șase jucători străini, asta înseamnă că nu vor mai putea fi victime, așa cum au fost până acum. Ei joacă pe teren propriu și cu siguranță vor face tot ce le stă în putință ca să câștige. Responsabilitatea noastră este să jucăm cât de bine putem, să încercăm să facem încă o victorie, importantă pentru noi. Sper că băieții vor fi suficient de maturi să facă asta și de aceea mergem acolo, să câștigăm. Fiecare 2 puncte sunt importante, nu contează cu cine jucăm, cu U Cluj, cealaltă echipă de la Cluj sau Asesoft. Noi ne concentrăm pe acest meci, respectăm pe toată lumea, dar trebuie să dăm totul pentru a câștiga cât mai multe meciuri în acest campionat”.
Partida programată pentru sâmbătă, 17 ianuarie 2015, de la orele 19:00, va avea loc în Sala Horea Demian din Cluj Napoca si nu va fi televizată.

Ultima oră

Comentariul meu