crimă în parcarea restaurantului perla cibinului de la veștem

Un bărbat a dededat după ce a fost lovit de cu pumnii și picioarele în urma unei încăierări avută loc în parcarea din fața restaurantului Perla din Veștem. Se pare că cei doi consumaseră alcool. Criminalul a fost reținut.restaurantul perla cibinului

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au formulat la data de 16 ianuarie 2015, propunere de arestare preventivă a inculpatului David Paul Toma sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prevăzută de art.188 Cod penal.
”S-a reţinut în fapt, că la data de 14 ianuarie 2015, în jurul orelor 23,00, în timp ce se afla în parcarea restaurantului Perla Cibinului de pe raza localităţii Veştem, judeţ Sibiu, pe fondul consumului de alcool, a avut o altercaţie cu victima S.I., pe parcursul căreia i-a aplicat acesteia lovituri repetate cu pumnii şi picioarele în urma cărora  victima a suferit un traumatism abdominal, ce a dus la decesul acesteia la scurt timp”, spun anchetatorii.
În cauză urmează a fi formulată propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru cel care l-a bătut cu pumnii și picioarele pe bărbatul ce a decedat.

Ultima oră

Comentariul meu