video uite-o pe mama care si-a abandonat bebelușul pe scări la polisano. este din vâlcea!

Femeia care și-a abandonat copilul după ce abia l-a născut, a fost identificată de polițiștii sibieni. Are 44 de ani și este originară din județul Vâlcea, ea fiind mama și a doi copii majori.mama2

Polițiștii au adus-o pe mama fetiței după ce aceasta s-a prezentat la Spitalul Județean Sibiu și a declarat că vrea să știe în ce stare este bebelușul.
Cei de la spital au sunat la IPJ Sibiu și așa s-a ajuns ca femeia să fie identificată și dusă la audieri. Poliția spune că femeia este originară din județul Vâlcea și este mama a doi copii.
”Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au fost informati ca femeia se afla in curtea spitalului sibiu cu intentia de a-si vedea copilul, s-au deplasat in incinta unitatii spitalicesti, au preluat femeia si au adus-o la sediul IPJ ptr audieri iar in urma declaratiilor acesteia se pare ca locuieste in judetul Valcea si fara forme legale in Sibiu, are 44 de ani, are 2 copii majori, o fata si un baiat cu varste de peste 20 de ani si inca nu poate da detalii referitoare la motivatia care a condus-o in a-si abandona copilul in holul unitatii speitalicesti private”, spune Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO ȘI MAI MULTE FOTOGRAFII CU FETIȚA ABANDONATĂ

Reamintim că femeia a abandonat fetița în seara zilei de luni, pe scările de la spitalul european Polisano și a lăsat un bilet în care spunea că nu are bani ca să îl crească.

VEZI AICI IMAGINI CU FEMEIA CÂND LASĂ COPILUL PE SCĂRI LA POLISANO!

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=i9xCGoV3WXE”]

Ultima oră

Comentariul meu