accident în lanț pe dn1 la veștem. cel puțin 10 mașini tamponate! (update video foto)

O tamponare în lanț a avut loc joi dimineață în jurul orei 8.00 în localitatea sibiană Veștem. Accidentul  avut loc pe fondul unui carosabil alunecos. Cel puțin o peroană este rănită în carambolul de pe DN1.carambol vestem

Traficul între Sibiu și Vâlcea este parțial afectat pe DN1 în zona localității Vestem, datorită unei tamponări în lanț. Numai puțin de 10 autoturisme sunt implicate, iar din această cauză traficul este deviat prin interiorul localității Veștem
La fata locului sunt si echipaje medicale pt a acorda prim ajutor posibilelor victime.
”In zona, carosabilul este usor alunecos, polei. Evenimentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la conditiile meteo rutiere”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.
Din primele informații se pare că există și cel puțin un rănit.  Un varstnic a fost transportat la spitalul județean Sibiu cu traumatism toracic.

Update – 9.00

Carambolul s-a produs din cauza poleiului de pe DN1. Șoferii implicați în acesta spun că drumul s-a transformat într-un adevărat patinoar și că tamponările au fost inevitabile din această cauză.

 

”Din cauza poleiului am derapat și am intrat în parapet. Cei din spate au intrat în mine. E alunecos tare pe jos” spune șoferița care a fost în prima mașină care a derapat și a intrat într-un parapet de protecție de pe marginea drumului.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=B6N9QEPg4EY”]

Ultima oră

Comentariul meu