momentul abandonului bebelușului, surprins de camerele video de la polisano

Camerele de supraveghere video au surprins momentul în care o femeie vine cu o pungă de plastic, pe care o lasă la intrarea în Spitalul European Polisano din Sibiu.fetita abandonata sibiu

Polițiștii au se pare o misiune mai ușoară în identificarea mamei care a abandonat fetița imediat după naștere într-o pungă de plastic, luni seară, la intrarea în spitalul Polisano, de vizavi de Spitalul Județean Sibiu. Nu s-a stabilit însă dacă e vorba cu certitudine de femeia căutată. ”Imaginile aufost vizualizate. Pe imagini se vede o femeie care lasă o pungă și apoi pleacă”, spune Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu. Polițiștii fac însă în continuare cercetări pentru a identifica persoana care a abandonat fetița. Imaginile au fost surprinse în jurul orei 18.20.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU MAMA CUM ÎȘI ABANDONEAZĂ FETIȚA!

Bebelușul este sănătos
Copilul se află acum sub îngrijirea medicilor de la Spitalul Județean Sibiu. Aceștia spun că din primele investigații reiese că fetița este sănătoasă. ”După primele investigații se pare că fetițaa este sănătoasă. Are o greutate de 3,6 kilograme. Nu se știe identitațea ei și nu a fost născută la noi la spital”, a spus Decebal Todăriță, pentru Ora de Sibiu.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO ȘI MAI MULTE FOTOGRAFII CU FETIȚA ABANDONATĂ

Ultima oră

Comentariul meu