top 10 românia: cele mai așteptate mașini în 2015

Unele dintre modelele din lista de mai jos au fost lansate, de fapt, in cursul anului trecut, dar ajung la noi in showroom-uri abia la inceput de an. Anul 2015 se anunta a fi unul de tranzitie pentru piata auto europeana, cel putin fata de numeroasele noutati aduse in 2014.

Altele vor fi prezentate spre finalul anului, la Salonul Auto de la Frankfurt, si vor fi disponibile abia in 2016. Iata principalele modele noi care merita atentia.

1. Alfa Romeo Giulia

Inlocuitorul lui Alfa Romeo 159, asteptat deja de prea multa vreme, va fi prezentat cel mai probabil sub forma de concept la Geneva 2015 si apoi lansat in versiune de serie la Salonul Auto de la Frankfurt, in toamna acestui an, urmand sa intre in vanzare la inceputul lui 2016. Numele Giulia este doar unul avansat de catre presa, pentru ca cei de la Alfa Romeo nu l-au confirmat inca.

Masina de clasa medie ar trebui sa fie capabila sa se lupte de la egal la egal cu concurentii germani premium, punand accent pe design si sportivitate, la fel ca deja atemporalul 159. Un posibil design este ilustrat mai jos, dar vom afla mai multe abia la Geneva 2015, cel devreme!

2. Audi A4

Noul >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu