live video teroriștii masacrului din paris, înconjurați și asaltați de poliție! (acum imagini în direct)

Cei doi frați considerați a fi principalii suspecți în cazul atacului terorist de miercuri de la Paris, sunt înconjurați într-o fabrică dintr-o localitate din nordul Parisului. Deja au avut loc schimburi de focuri și două persoane au murit.teroristii

Cherif şi Said Kouachi, suspectaţi în atentatul de miercuri de la Charlie Hebdo, ar fi autorii unei luări de ostatici care are loc vineri dimineaţă într-o companie din Dammartin-en-Goële, în Seine-et-Marne. Două persoane au murit şi alte 20 au fost rănite în urma schimbului de focuri care a avut loc la Dammartin-en-Goële (Seine-et-Marne), relatează Le Parisien, în ediţia electronică.

Doi morţi şi 20 de răniţi la Dammartin-en-Goële
Doi oameni au murit şi 20 au fost răniţi în schimbul de focuri dintre poliţie şi suspecţii atacului de la Charlie Hebdo, în localitatea Dammartin-en-Goële.
Fraţii Cherif şi Said Kouachi s-ar fi baricadat într-o tipografie, unde deţin ostatice mai multe persoane.
Ministrul francez de Interne confirmă o „operaţiune în curs” la Dammartin-en-Goële. [contextly_auto_sidebar id=”HJSzfGoL59i7sOrp2Wn2zdyYgIoydgXa”]
„Un dispozitiv de securitate extrem de dens a fost pus în aplicare pe teritoriul departamentului Oise, de la Aisne la Seine-et-Marne. Acesta mobilizează mijloace extrem de importante cu o operaţiune în curs la Dammartin-en-Goële”, a confirmat ministrul francez.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=sc03SlMY3vA”]

Ultima oră

Comentariul meu