cu gerul nu te pui! vindecă băbește durerea de gât - funcționează!

Cu gerul nu te pui că îți pune imunitatea la încercare! Și știm fiecare pe pielea noastră că o banală durere în gât ne poate strica ritmul zilnic. Medicamente, siropuri şi drajeuri promit zilnic pe toate canalele media să ne asigure o sănătate de invidiat dar dacă am ajuns să avem pioneze în gât înseamnă că undeva ceva nu merge bine. E timpul să încercaţi o variantă naturală pentru a scăpa de durerea în gât, așa că iată un remediu natural bazat pe proprietăţile vindecătoare ale cepei şi ale ardeiului iute.

[contextly_auto_sidebar id=”koy12qWEKsXiYaRkv3FxFCOgjgcCCu1P”]
Ceapa conţine numeroşi antibiotici naturali, antioxidanţi şi alţi compuşi cu proprietăţi antiinflamatoare. Ardeiul iute posedă şi el proprietăţi analgezice datorită capsaicinei conţinute, iar luteina şi vitamina C ajută la combaterea infecţiilor în gât.
Cu toţii ne amintim de ceaiul de ceapă pe care bunica ni-l prepara când eram mici şi aveam roşu în gât; acest remediu se bazează pe aceleaşi proprietăţi inedite ale cepei, însă cu un ajutor foarte important din partea ardeiului iute. Acest remediu ajută la combaterea infecţiilor în gât, reduce senzaţia de iritare şi ameliorează durerea. Este uşor de preparat şi se face foarte repede, mai ales că ai toate ingredientele la îndemână. VEZI AICI CUM SE PREPARĂ!ceapa pentru durerea din gat

Ultima oră

Comentariul meu