csu sibiu renunță la un jucător. s-a întors gediminas zyle!

CSU Sibiu l-a relegitimat zilele trecute pe lituanianul Gediminas Zyle, jucător care a mai fost la echipă în vara trecută, dar care s-a accidentat și nu a mai fost păstrat în lot. Zyle îi ia locul în echipă lui Bubnic, la care echipa sibiană a renunțat.
zyle

CSU Sibiu a anunțat vineri dimineață că a reușit să facă un nou transfer la echipă. Prin vocea președintelui executiv al echipei, Mircea Vulc, clubul sibian a anunțat că Gediminas Zyle a revenit la CSU, el luându-i locul lui Drazen Bubnic.
”Vă anunțăm că, începând de astăzi, de comun acord, am încetat colaborarea cu jucătorul Drazen Bubnic. În locul lui s-a reîntors Gediminas Zyle, jucătorul care a fost în pregătire cu echipa noastră, dar nu a putut juca din cauza unei accidentări. Acum, sperăm pe deplin refăcut, ne va ajuta să avem un parcurs cât mai bun. În lotul nostru avem 7 străini și sperăm să reușim să ne atingem obiectivele, pentru acest sezon ”, a explicat Mircea Vulc. [contextly_auto_sidebar id=”jvgBHyasOeuZV4bTfbWsjt5CcXVlptrt”]
CSU Sibiu joacă vineri de la ora 18.00 cu Energia Tg. Jiu, meciul retur din Cupa României. Sibienii au nevoie de o victorie la cel puțin 5 puncte, ca să se califice în Final Four.

Ultima oră

Comentariul meu