calificare istorică pentru csu în ”final four”. a bătut greu pe energia

CSU Sibiu a învins vineri seară cu 102 – 94 după prelungiri pe cei de la Energia Tg. Jiu, la capătul unui meci de infarct. Sibiul a dominat primele două sferuri, dar Tg. Jiu-ul a revenit în cel de al III-lea. csu

Meci dramatic în Sala Transilvania în turul doi al Cupei României între CSU Sibiu și Energia Tg. Jiu. Sibiul avea nevoie de o victorie la 5 puncte diferență ca să ajungă în careul de ași al ediției actuale a Cupei României.
Jucătorii lui Perisic au intrat motivați în teren și după cum au stat lucrurile în primele două sferturi, se părea că nu vor avea probleme să se califice. Astfel după 10 minute CSU a avut un avantaj de 12 puncte pe tabelă, iar acesta a crescut până la pauza mare cu încă un punct.
Sfertul trei a fost unul de coșmar. Gorjenii au înscris numai puțin de 33 de puncte, în timp ce Sibiul a punctat doar de 13 ori și au ajuns să fie în avantaj.
Ultimul sfert a fost unul presărat cu greșeli de ambele părți și multe ratări. Sibiul a revenit în joc și a avut posibilitatea să închidă meciul în ultimele secunde, dar Bojovic, aflat într-o zi nefastă de altfel, a ratat aruncarea și fiind diferență de patru puncte, 85-81, s-a ajuns în prelungiri.
Oaspeții văduviți de ieșirea lui Watson, Karpelesz și Glyniadakis cu câte 5 greșeli personale, nu au mai ținut pasul cu CSU, iar Sibiul s-a impus cu 102-94 și s-a calificat în ”Final Four”.
[contextly_auto_sidebar id=”2LvSndBT3UIiRdEi4nqurj6bK6Veigq5″]
Zyle a început bine
Lituanianul Gediminas Zyle a marcat 9 puncte la primul său meci oficial sub culorile lui CSU Sibiu. Jucătorul adus vara trecută la echipă, a plecat de la Sibiu în toamnă din cauza unor probleme medicale, iar acum a fost readus după ce s-a vindecat, în locul lui Bubnic.
Popovic a privit și el de pe margine meciul, sârbul nefiind convocat pentru această partidă.

CSU:
Pascu 3, Bojovic 23, Seals 13, Calotă 10, Zyle 9, Johnson 5, Lee 16, Hurd 23.

Energia:
Watson 17, Troupe 17, Darby Jr. 27, Milosevic 19, Vlaicu 2, Sulivan 2, Karpelesz 4, Aktas 2, Glyniadakis 4

Ultima oră

Comentariul meu