foto la un pas de tragedie la intrarea în zoo sibiu. s-a prăbușit o construcție!

Un acoperiș al unei structuri metalice sub care de obicei în sezonul cald se comercializează diferite produse, aflat la intrarea în Grădina Zoologică din Sibiu, s-a prăbușit. Un cititor ne-a trimis fotografiile, fiind în zonă în momentele imediate prăbușirii.prima poza

Un cititor a trimis pe adresa de email a redacției Ora de Sibiu, mai multe fotografii cu un acoperiș prăbușit la una din structurile aflate la intrarea în Grădina Zoologică din Dumbrava Sibiului.
”O simpla zapada nu poate aduce doar bucurie in sufletele copiilor ci din potriva poate chiar sa-i raneasca asta datoranduse inconstientei unor administratori lipsiti de responsabilitati. Din fericire in cazul nostru in acele momente care se puteau incheia intr-un mod tragic nu se afla nimeni in preajma acestei constructii care este destul de populata in special de cei micuti. pe acesta cale dorim sa tragem un semnal de alarma celor care cred ca o constructie trebuie ingrijita si administrata doar in perioada in care activeaza. Am fi foarte recunoscatori daca ar putea fi publicat acest articol in numele tuturor parintiilor care dintr-o simpla plimbare la gradina zoologica ar putea devenii o zi de cosmar”, spune cititorul în emailul trimis.

Nu este pe domeniul public
Reprezentanții municipalității sibiene au deschis o anchetă în urma celor sesizate și au stabilit că respectiva structură nu se află pe domeniul public al Sibiului. ”Este vorba de o structură aflată pe o proprietate privată. S-a luat deja legătura cu proprietarul pentru a remedia situația”, a spus Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu