video încă un accident cu un autocar atlassib implicat. de data asta la buzău

După tragicul accident de la finele anului trecut din apropiere ieșirea de pe autostrada A1, la Mohu, un alt autocar al Holdingului Atlassib a fost implicat luni într-un eveniment rutier, avut loc în apropiere de municipiul Buzău.accident autocar

Două persoane au fost rănite, luni dimineață, în urma unui eveniment rutier produs pe Șoseaua Brăilei, în apropierea municipiului Buzău. Un autobuz care plecase din Gălbinași și urma să ajungă la Buzău a lovit în spate un autocar înmatriculat în Sibiu, anuntă stiridebuzău.ro.
Potrivit Biroului de Presă al Poliției Buzău, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare față de autovehiculul din faţă. Mai precis, șoferul autobuzului, un bărbat de 32 de ani, care se îndrepta dinspre Gălbinași spre Buzău și care transporta circa 30 oameni a lovit din spate un autocar condus de un bărbat de 43 de ani din Argeș, în autocar aflându-se 12 pasageri și șoferul.
La faţa locului s-au deplasat şase echipaje, dintre care o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD, două ambulanţe SAJ şi o autospecială cu apă şi spumă. În urma impactului au fost răniţi doi călători din autobuz, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean, şi trei călători din autocar, care au primit îngrijiri la locul accidentului, rănile nefiind foarte grave.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=nLIn-21i8QE” splash=”https://i.ytimg.com/vi/nLIn-21i8QE/sddefault.jpg” caption=”accident autocar sdb”]
Sursa: stiridebuzau.ro

Ultima oră

Comentariul meu