un gigant auto deschide o fabrică la sibiu și face angajări

Spaniolii de la Grupo Antolin, care fabrică corupri de iluminat pentru autoturisme, va deschide anul acesta o fabrică greenfield, în apropiere de spațiul închiriat în care activează la Sibiu, încă din 2012. antolin

Cei de la Grupo Antolin au început deja să caute personal pentru angajare la noua unitate din oraș.

Grupul Antolin este prezent la Sibiu din 2012, când a cumpărat producătorul francez de componente şi sisteme de iluminare pentru automobile CML Innovative Technologies. În tot acest timp, Grupo Antolin a funcţionat într-un spaţiu închiriat. Pe parcursul anului 2014, grupul spaniol şi-a mutat toate operaţiunile în fabrica nou-construită.
Fabrica greenfield nou-construită se află în Zona Industrială Vest, în care este amplasată unitatea în care spaniolii de la Antolin au funcţionat până acum, în apropierea aeroportului Sibiu, conform economica.net.
CML Innovative Technologies Sibiu a încheiat 2012, cel mai recent an pentru care a depus bilanţul de Ministerul de Finanţe, cu un profit net de 646.410 lei, cu afaceri nete de 14.870.464 lei, şi cu un număr mediu de 163 de salariaţi. Vezi AICI ce angajări fac spaniolii!

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii