descoperă magia iernii într-un spectacol unic la teatrul gong din sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă duminică, 11 ianuarie, ora 11:00 și sâmbătă, 24 ianuarie, ora 18:00, spectacolul „Crăiasa Zăpezii” după basmul lui Hans Christian Andersen. sanyo digital camera

Teatrul GONG din Sibiu propune în acest sezon un spectacol de animație unic, în care cei mici sunt invitați să descopere aventura unei fetițe într-un tărâm magic, cu personaje fantastice. Bazat pe una dintre cele mai frumoase povești scrise de Hans Christian Andersen, producția Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu aduce în prim plan ținuturile înghețate ale crăiesei zăpezii și ale alaiului ei în lupta dintre bine și rău. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Claudia Stühler, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Jenö Major, Monica Baldea, Raluca Pavel, Barbara Crişan, Daniela Dragomir, Nicolae Suciu și Gabriela Mitrea. Spectacolul poartă semnătura regizorului Oana Leahu, a scenografului Maria Bodor și a muzicianului Tiberiu Jurju. Spectacolul are o durată de aproximativ 55 de minute și este recomandat copiilor peste 5 ani.
Începutul acestui an mai aduce pe scena Teatrului GONG din Sibiu alte patru spectacole printre care Prințesele Spion în regia lui Robert Bălan (sâmbătă, 17 ianuarie, ora 18:00), Frumoasa și Bestia în regia lui Bogdan Drăgulescu (duminică, 18 ianuarie, ora 11:00), Sarea-n bucate în regia Mihaelei Grigoraș (duminică, 25 ianuarie, ora 11:00) și Aventurile lui Pinocchio în regia Lilly Krauss Kálmar (sâmbătă, 31 ianuarie, ora 18:00).
Accesul publicului la acest evenimente se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (luni – vineri 10:00 – 16:00), online (teatrulgong.ro, eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Ultima oră

Comentariul meu