csu pierde la tg. jiu, dar are șanse mari să se califice în ”final four”

CSU Sibiu a pierdut cu 82-78 (16-24, 24-19, 23-15, 19-20) partida tur din Cupa României, disputată luni seară în deplasare cu Energia Tg. Jiu. Returul are loc vineri, 9 ianuarie, la Sibiu, de la ora 18.00.hurd csu

Sibiul a dominat meciul în prima parte și a avut un avantaj și de 12 puncte pe tabelă. După pauza însă gazdele au revenit în joc grație lui Watson, care a făcut diferența în favoarea echipei sale.
De la CSU s-au  remarcat Hurd și Lee, dar s-a văzut lipsa căpitanului Bojovic, lăsat acasă la Sibiu, din cauza unei accidentări.
După meci antrenorul Miodrag Perisic s-a arătat oarecum mulțumit de rezultat și a spus că totul se va decide vineri în Sala Transilvania.
”Rezultatul e bun, pentru că ne dă șansa să luptăm pentru calificare, pe teren propriu, la Sibiu, și, în mod special, pentru că am jucat fără Bojovic, doar în cinci jucători străini. Am întâlnit o echipă foarte bună, care s-a calificat în faza a doua din Eurochallange , cu o echipă întărită cu un jucător grec, de echipă națională, dar și în condițiile acestea am jucat mai bine decât în meciul din Campionat. Așteptăm suporterii să ne susțină în număr cât mai mare (n.r. vineri), pentru că avem șanse ca după mult timp să ne calificăm în Final Four-ul Cupei României”, a declarat Miodrag Perisic, la finalul partidei.

CSU:
Hurd 24, Lee 16, Johnson 9, Popovic 3, Lăpuște 3, Calotă 8, Seals 15.

Ultima oră

Comentariul meu