vin din nou ninsorile la sibiu. iată cum se va face acum deszăpezirea!

În contextul în care se anunță noi căderi de zăpadă în municipiul Sibiu, Primăria a dispus echipelor firmelor care se ocupă de deszăpezire să fie pregătite pentru a interveni în teren. drum sibiu - paltinis inzapezit (8)

”Asocierea de firme cu care Primăria Sibiu a semnat contractul pentru salubrizare și deszăpezire pentru următorii trei ani are în stoc suficientă sare și clorură de magneziu pentru a interveni în teren, în funcție de necesitate”, spune Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.
Conform noului contract încheiat cu Asocierea SC Schuster & Co Ecologic – SC Getesib SA se va interveni pentru deszăpezire cu următoarele priorități:
–    Drumuri în pantă și rampă
–    Poduri și viaducte
–    Sensuri giratorii
–    Artere principale cu un volum mare de trafic
–    Artere secundare
–    Alte străzi prevăzute în grafice
Prin urmare, deszăpezirea nu se va face simultan, ci cu prioritățile stabilite conform volumului de trafic pe străzile respective sau gradului de înclinație al acestor drumuri, pantele și rampele necesitând deszăpezirea imediată pentru a evita deraparea autovehiculelor. În același scop, în aceste zone sensibile au fost amplasate și cutii cu materiale antiderapante pe care șoferii le pot utiliza în caz de nevoie.

Ultima oră

Comentariul meu