de ce nu are primarul sibiului astrid fodor, cont pe facebook. explicația e originală! (video)

Astrid Fodor este cu siguranță un primar modern. Chiar dacă nu are propriul cont pe cea mai populară rețea de socializare din lume, actualul primar al Sibiului folosește cu succes un smartphone.facebook fodor

Nu puțină lume spune că fostul primar al Sibiului, a ajuns președintele României cu ajutorul Facebook-ului și al internetului. Klaus Iohannis are o pagină de Facebook cu peste 1,3 milioane de fani și este extrem de popular în rândul tinerilor și datorită acestui lucru. Iohannis este de asemenea utilizator al telefoanelor de tip smartphone, încă de la apariția acestora pe piață.
Actualul primar al Sibiului, Astrid Fodor spune că nici ea nu ar putea să trăiască fără un smartphone și utilizează momentan unul din gama Samsung.
Fodor nu a fost încă ”lovită” de ”boala” Facebook și explică și de ce nu are un cont pe cea mai populară rețea de socializare de pe mapamond.
”Fără smartphone nu pot nici eu să trăiesc, dar fără Facebook încă pot să trăiesc. Chiar dacă este foarte util și un mijloc rapid de comunicare, dacă aș avea Facebook aș prefera să îmi postez singură ce vreau să postez. Dacă aș avea un pic mai mult timp mi-as face un cont de Facebook”, a spus Fodor într-un interviu acordat pentru Ora de Sibiu.
VEZI MAI JOS ÎNTREG INTERVIUL ACORDAT DE ASTRID FODOR PENTRU ORA DE SIBIU
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=aXFnotGK5Kg”]

Ultima oră

Comentariul meu