video cum a ajuns în politică actualul primar al sibiului. povestea e fabuloasă!

Primarul Astrid Fodor a intrat cu adevărat în politică în 2002, la doi ani de la câștigarea primului mandat de către Klaus Iohannis. Edilul Sibiului spune că niciodată nu i-a trecut prin cap că ar putea să îi placă așa de mult politica și totul a fost mai mult o conjunctură.astrid fodor

Astrid Fodor, actualul primar al Sibiului a început cariera politică în urmă cu 13 ani. Pe atunci nici nu s-a gândit vreodată că va face acest pas și a povestit într-un interviu acordat pentru Ora de Sibiu că la început nici nu a avut tragere de inimă să fie un politician activ. Totul s-a schimbat însă odată cu intrarea în Consiliul de Administrație al FDGR.
”Nu a fost o decizie de a mea. A fost o conjunctută de această natură. Eu am fost membra a FDGR printre primii care s-au înscris, dar nu am fost o membră activă. Nici la ședințe nu am participat. Îmi vedeam de serviciu și copii. În anul 2002 președintele FDGR de atunci m-a întrebat dacă nu doresc să candidez pentru o poziție în Consiliul de Administrație al FDGR-ului. Nu am avut o foarte mare tragere de inimă pentru că nu știam ce presupune acest lucru. Îmi aduc aminte că nici nu am fost la ședința când am fost propusă pentru această funcție. Așa am devenit membru în Consiliul de Administrație. După prima participare a început să îmi placă și a devenit o pasiune și apoi m-am implicat foarte mult de atunci. A venit anul 2004 și am fost pe listele cu candidații pentru Consiliul Local. Am văzut ce face primarul Iohannis și ce se face în Consiliul Local și interesul a crescut pe zi ce trece pentru acest sector”, a povestit Fodor pentru Ora de Sibiu.

Un om autoritar
Astrid Fodor știe ce își dorește de la cei cu care lucrează în primăria preluată de la Klaus Iohannis. Actualul primar recunoaște că uneori e nevoie să fie autoritară cu cei din subordinea sa.
”Sunt autoritară când trebuie, iar indulgentă nu sunt. Sunt un om de echipă și am pretenții mari de la colaboratori. Aceștia știu însă treaba asta, așa că rar se ajunge în situația de a fi autoritară”, mai spune Fodor.
URMĂRIȚI MAI JOS ÎNTREG INTERVIUL ACORDAT DE PRIMARUL SIBIULUI PENTRU ORA DE SIBIU
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=aXFnotGK5Kg”]

Ultima oră

Comentariul meu