sub pământ: au descoperit laboratorul nuclear al lui hitler

fuhrerNaziștii au fost foarte aproape de a obține bomba atomică și reușiseră deja efectuarea câtorva teste de succes. Care ar fi fost soarta războiului al doilea mondial dacă Hitler ar fi avut la dispoziție bomba atomică?

Istoricul german Reiner Karlsh a reușit să probeze existența mai multor laboratoare în care se testau efectele armei nucleare asupra oamenilor. Pentru teste erau folosiți prizonieri de război.

Karlsh a reușit să strângă dovezi ale probelor nucleare efectuate în 3 martie 1945, la ora 21.20 și în octombrie 1944. CIA avea deasemenea informații de la spioni din Germania dar până acum nu au fost decoperite evidențe fizice ale unor laboratoare nucleare naziste, astfel că descoperirea făcută recent pe teritoriul Austriei este proba finală care demonstreaza toate teoriile istorice.

Potrivit jurnalistului austriac Markus Rohrhofer,  care a făcut publică descoperirea în săptămânalul Der Standard, excavațiile au început după ce s-au descoperit nivele de radioactivitate excesivă, aparent inexplicabile, într-o zonă cu acces dificil, în apropierea localității St Georgen an der Gusen, azi pe teritoriul Austriei și parte din Germania în timpul celui de-al treilea Reich. După ce s-au dat deoparte mai multe straturi de pământ și plăci de granit cu care au fost acoperite intrările, a ieșit la iveală o instalație gigantică subterană, formată din numeroase tunele pline de mărturii ale felului în care au fost utilizate de către naziști.  

CITEȘTE MAI DEPARTE pe BUDE.RO

Ultima oră

Comentariul meu