restaurante și cluburi libere de revelion în sibiu. iată ce mai găsiți!

Sibiul rămâne cu siguranță una din destinațiile preferate de Sărbători și mai ales de Revelion. Restaurantele și cluburile din oraș au pus la bătaie tot felul de oferte ca să atragă turiștii.revelion 2015

Cine speră să mai găsească locuri libere de Revelion în locațiile din oraș, are șanse mici de reușită. Restaurantele hotelurilor sunt ocupate în proporție de 99 la sută. Aceeiași situație se înregistrează și în Pub-uri. ”Nu mai avem locuri de o lună și ceva”, spune unul din angajații Cotton Pub.
La Oldies Pub, marți seară mai erau libere 3-4 locuri. ”La mese nu mai avem locuri. La bar se mai găsesc 3-4 locuri, dar cine le vrea trebuie să se grăbească”, spune persoana care se ocupă de organizarea Revelionului la locația din Centrul Istoric. Aici prețul este de 220 de lei, iar în acesta este inclus un bon pentru băuturi în valoare de 130 de lei.
În cafeneaua ”La Etaj” de pe Nicolae Bălcescu, prețul de persoană la petrecerea de Anul Nou, este de 120 de lei, iar marți seară mai erau locuri disponibile.
În Vintage Pub toate locurile sunt ocupate. Se mai găsesc câte 1-2 locuri în cafenelele din Piața Mică sau la saloanele de nunți care organizează și ele petreceri de Revelion.
O alternativă este petrecerea Revelionului în Piața Mare, acolo unde se anunță un super program până după ora 1.00.
Cunoști o locație unde mai sunt locuri libere de Revelion la Sibiu? Lasă un comentariu!

Ultima oră

Comentariul meu