video cum se face deszăpezirea la sibiu. ce spune primăria și cum arată orașul!

Firmele de deszapezire actioneaza dis de dimineata in oras, conform datelor oferite de municipalitate. Reporterii Ora de Sibiu au făcut o plimbare cu mașina pe străzile din oraș, ca să vedem cum se circulă.deszapezirea sibiu

Echipele firmelor care asigură deszăpezirea și-au început activitatea din noaptea zilei de 26 decembrie când au intervenit pentru împrăștirea de subtanțe anti-derapante care să îndepărteze zăpada căzută.

Din noaptea zilei de 28 decembrie, în contextul căderilor importante de zăpadă și în contextul existenței unui vânt destul de puternic care împrăștie zăpada, firmele de deszăpezire au scos în teren 7 utilaje care împrăștie anti-derapante, 2 pluguri mari și 3 pluguri pentru zone înguste și trotuare. Până la această oră utilajele au efectuat 34 de ieșiri în teren, dar intervenția este îngreunată de căderile continue de zăpadă și de vântul destul de puternic. Utilajele vor continua să intervină pe tot parcursul acestei zile pentru a degaja, pe cât posibil, zăpada de pe arterele cu un volum mare de trafic.

Reamintim că se intervine cu prioritate pe drumuri în pantă și rampă, pe poduri și viaducturi, apoi pe străzile cu un volum important de trafic și apoi pe străzi secundare.

UPDATE – 17.00

Din seara zilei de 28 decembrie (ora 22)și până în 29 decembrie (ora 16) utilajele ieșite în teren au efectuat un număr de 65 de ieșiri în teren în Sibiu. La acestea se adaugă activitatea continuă din stațiunea Păltiniș, unde se intervine cu un plug și o sărăriță cu plug. În total, în Sibiu și stațiunea Păltiniș au fost împrăștiate în intervalul menționat 390 de tone de sare umectate cu clorură de magneziu.
Utilajele firmelor de deszăpezire – 7 sărărițe, dintre care 6 dotate cu plug, o basculă de mici dimensiuni și 5 utilaje cu plug – vor rămâne în continuare în teren, intrând și pe trasee secundare.
De asemenea, Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Poliția Locală Sibiu au verificat și astăzi și vor continua să verifice și în zilele următoare trotuarele de pe principalele străzi și bulevarde, informând cetățenii cu privire la obligația pe care o au să deszăpezească trotuarele din fața casei, din fața blocului sau din fața firmei pe care o dețin. În caz contrar, vor fi aplicate amenzi între 100 și 200 de lei persoanelor fizice și între 250 și 350 de lei persoanelor juridice.

IATĂ IMAGINILE SURPRINSE PE STRĂZILE SIBIULUI DUPĂ NINSOAREA DE AZI NOAPTE!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=2jIwAMEl4Pg”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu