ţeapă de 2 milioane de euro pentru mai mulţi sibieni. uite ce au păţit!

Zeci de familii din Sibiu visau să se mute într-o casă nouă şi s-au împrumutat în bănci ca să facă rost de bani şi să le cumpere. Visele lor s-au năruit însă în scurt timp, după ce au dat banii unui dezvoltator imobiliar, care nu le-a mai construit casele.teapa imobiliara

Peste 70 de familii din Sibiu au fost înşelate de un dezvoltator imobiliar. Dacă acum câţiva ani visau să se mute în casă nouă, astăzi ele au pierdut ultima speranţă că-şi vor putea recupera banii investiţi în proiectul Allegria – peste două milioane de euro, conform libertatea.ro.
Toată agoniseala unora s-a dus pe apa sâmbetei, banii strânşi cu greu în străinătate sau casele vândute pentru a cumpăra o locuinţă de vis au dispărut într- o secundă. Recent, Radu Baltador a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare sub control judiciar.
Chiar dacă artizanul acestei ţepe uriaşe a fost condamnat de Tribunalul Sibiu, recuperarea banilor este imposibilă pentru că Baltador nu este solvabil, iar firma sa, Eurojus Consult, a intrat de mult timp în insolvenţă.
Arina Hanu a muncit ani buni în Spania pentru a aduna bani pentru apartament. A plătit 35.000 de euro şi a rămas fără ei. La fel şi Cristi Smărăndescu, care a făcut credit ca să achite 45.000 de euro. Acum plăteşte rate pentru o casă inexistentă. Sursa: libertatea.ro

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. sa-i dea fiecare tepuit cate o caramida in cap. ca sa-i ajunga. daca fura un telefon il inchidea.

    P.S. si judecatorilor care nu l-au bagat la puscarie cate o caramida. oriunde.

  2. Dati mai multe detalii despre dezvoltator sa stie lumea care sunt tzeparii! Asa faceti si cu cei care vand produse expirate:”un supermarket….”. Zi clar care supermarket!