Iohannis a refuzat biroul lui Băsescu de la Cotroceni: E prea întunecat! (VIDEO)

Președintele ales Klaus Iohannis a explicat de ce a ales să stea la Cotroceni în biroul în care a stat și Ion Iliescu și de ce a  refuzat să nu ia biroul lui Traian Băsescu.iohannis emisiune

Zilele trecute stiripesurse.ro a dezvăluit că președintele României a refuzat să folosească biroul de lucru folosit 10 ani de către Traian Băsescu.
Astfel Klaus Iohannis s-a instalat cel puțin pentru următorii cinci ani într-un alt birou, folosit în trecut și de către fostul președinte Ion Iliescu.
Sâmbătă, Iohannis a dezvăluit conform digi24.ro, de ce a făcut acest gest. ”Biroul care a fost folosit de predecesorul meu este un birou care pur și simplu mi s-a părut prea întunecat. Am vizitat biroul de deasupra, unde au avut biroul alți doi președinți, și mi s-a părut mai potrivit pentru stilul meu” a spus Iohannis pentru emisiunea ”Raluca și Răzvan”, preluată de Turnul Sfatului TV.
Vizionați mai jos declarația președintelui!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=InQO4n0SzuA” splash=”https://i.ytimg.com/vi/InQO4n0SzuA/maxresdefault.jpg” caption=”iohannis birou basescu”]
Sursa video: TSTV surse info: Raluca și Răzvan, digi24 sursa foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu