fă-ți un donut selfie de crăciun: află ce e și cum se face!

Selfie-urile pe care ni le facem cu telefoanele smartphone au fost înlocuite, mai nou, cu o nouă tehnică apărută pe net care se numește „donut selfie” și care arată persoana într-un filmuleț „ rotativ” de 180 de grade.
Creatoarea acestui inedit mod de a-ți face un selfie este Karen Chang; aceasta ne explică în câteva mici tutoriale video ce este „donut selfie” și cum se face.
Tehnica este, de fapt, una foarte simplă. Așa cum însăși Karen a explicat, „nu ai nevoie decât de un smartphone și de o mână”. După ce îți setezi camera de la telefon pe modul de înregistrare, tot ce trebuie să faci este să faci un arc de cerc cu mâna în jurul capului, plecând dintr-o laterală în cealaltă (practic, să te filmezi la 180 de grade). Karen ne sfătuiește să nu avem brațul foarte încordat deoarece umărul ar putea avea de suferit, așa că brațul trebuie să fie relaxat. Pentru a face un „donut selfie” perfect trebuie să încercăm să nu acoperim camera cu degetul și cel mai simplu e să ținem telefonul în mâna stangă pentru a avea o mișcare mai lină a brațului și o imagine mai amplă a feței.
Trebuie un pic de exercițiu ca să iasă perfect, dar odată dominată această tehnică, poți folosi selfi-ul de 180 de grade pentru a-i arăta cuiva diferite lucruri și peisaje din jurul tău – locuri frumoase din excursii pentru prieteni, o coafură interesantă sau un stil șic de a te îmbrăca dacă ești pasionat de modă sau ai un blog de fashion sau pur și simplu, lucruri banale zilnice care capătă un farmec aparte prin intermediul acestui nou tip de selfie.
Mai jos poți viziona cele două tutoriale ale lui Karen despre cum să-ți iasă un „donut selfie” perfect!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=NcHAHZhBCUk?rel=0&controls=0&showinfo=0&w=560&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zeNUJRqUWAI?rel=0&controls=0&showinfo=0&w=560&h=315]

Ultima oră

Comentariul meu