pe ultima sută? iată cinci 5 variante de cadou pentru el

Secretul este să îl surprinzi! Deşi poate nu o arată, şi bărbaţilor le place să primească cadouri… şi ce perioadă este mai frumoasă şi mai plină de cadouri ca sărbătoarile de Crăciun? Când vine vorba de cumpărat cadouri, la femei e mult mai simplu – cu un pulover, o pereche de mănuşi sau o pereche de botoşi simpatici de casă nu poţi da niciodată greş, însă, dacă trebuie să cumperi un cadou pentru iubitul tău, fratele sau tatăl, lucrurile se complică un pic. Nu dispera însă! Deşi mai e puţin timp până vine Moşu, iată câteva idei de cadou utile pentru bărbatul special din viaţa ta!

1. Gadget-uri
Cui nu îi plac gadget-urile? Trebuie să recunoaştem totuşi că bărbaţii au o relaţie mult mai specială cu orice înseamnă smartphone, tabletă, consolă etc. decât femeile. Aşa că, dacă dispui de un buget generos, poţi să îţi îndrepţi liniştită atenţia în zona gadget-urilor.

2. Parfumuri
Tutuor bărbaţilor le place să miroasă bine şi, la rândul lor, tuturor femeilor le place ca bărbaţii lor să miroasă bine! Un parfum este, într-adevăr, un cadou inspirat şi foarte apreciat, mai ales dacă este de calitate. Dacă bugetul nu îţi permite să te aventurezi atât de departe, niciodată nu poţi da greş cu o trusă de bărbierit (aparat de ras, spumă de ras şi after-shave). Ce poate fi mai bărbătesc de atât?

3. Haine
Un pulover, un tricou cu un logo drăguţ sau o cămaşă sunt lucruri întotdeauna binevenite în garderoba unui bărbat. Trebuie doar să fii atentă ce măsură poartă sau modelul care i-ar veni cel mai bine. O cravată sau un papion sunt şi ele, la rândul lor, cadouri utile care sigur îţi vor garanta reuşita.

4. Seturi cadou
Dacă nu te poţi hotărî asupra unui lucru în mod particular, sau nu ai o relaţie prea apropiată cu cel pentru care cumperi cadoul (un coleg de serviciu, de exemplu) seturile sunt varianta cea mai potrivită. Acestea pot conţine un stilou şi o agendă sau o curea şi un breloc pentru chei.

5. Whiskey / Brandy / Vodka
Dacă nu te-a convins niciuna dintre variantele de mai sus, atunci o sticlă de tărie este opţiunea perfectă. În funcţie de bugetul de care dispui, posibilităţile sunt nenumărate, inclusiv varianta unui set care include şi pahare şi care se găseşte în orice hypermarket în perioada aceasta a anului.
Spor la cumpărături!

Ultima oră

Comentariul meu