ora de sibiu live: klaus iohannis, în sibiu de sărbători. președintele e acasă!

Președintele României, Klaus Iohannis, a ajuns noaptea trecută acasă la Sibiu. Iohannis va petrece  Crăciunul alături de soție și prieteni, în orașul său natal.iohannis si carmen

Proaspăt instalat la Cotroceni, Klaus Iohannis a ales să petreacă primul Crăciun ca președinte al României, acasă la Sibiu.
Acesta a ajuns acasă marți seară în jurul orei 23 și va sta aici cel puțin până duminică, 28 decembrie. În zilele petrecute la Sibiu, Iohannis va merge la slujba din prima zi de Crăciun, așa cum face în fiecare an, la biserica din Piața Mare.
Președintele se va relaxa probabil la tenis, la baza Pamira, acolo unde merge de fiecare dată când ajunge la Sibiu și va participa la scurte întâlniri cu prieteni și cunoscuți din Sibiu.
Pentru astăzi președintele nu are un program special și deocamdată în momentul publicării acestei știri (ora 9.55) acesta se află acasă, la reședința sa din Sibiu.

Site-ul nostru vă va informa în timp real aici și prin intermediul paginii de FACEBOOK despre programul președintelui Klaus Iohannis, astăzi în ajun de Crăciun.

UPDATE – Președintele a mers la tenisiohannis acasa

Președintele României a părăsit reşedinta prezidenţială în jurul orei 12.00 şi a mers să joace tenis la baza Pamira, alături de finul Marius Vecerdea. Acesta s-a întors acasă după aproximativ două ore şi jumătate. Acesta a fost tot timpul însoţit de un echipaj al SPP.

Urmărește imagini live de acasă de la Iohannis în playerul de mai jos!

Ultima oră

Comentariul meu