a dispărut maria georgiana. sună la 112 dacă ai văzut-o!

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au fost sesizaţi de familia unei tinere cu privire la faptul că fiica lor minoră a dispărut de la domiciliu. Oricine poate oferi informaţii cu privire la tânără este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. firtat

Minora FÎRTAT MARIA GEORGIANA,  în vârstă de 16 ani, a plecat în data de 18 decembrie de la domiciliu fără a mai reveni. Mama acesteia a sesizat Serviciul Investigaţii Criminale Sibiu, fiind demarate de urgenţă activităţile de căutare pentru găsirea minorei. Minora nu este la prima plecare voluntară de la domiciliu.
Semnalmente: 1,70 m, 50 kg, păr lung, vopsit negru, fir drept, ochi căprui, ten alb, constituţie slabă.
Semne particulare: o cicatrice provenita în urma unei operaţii la cap, numeroase aluniţe în zona gătului de forme şi dimensiuni diferite.
La data plecării, purta pantalon tip colant de culoare albastră, bluză de culoare neagră, haina din imitatie de piele de culoare neagră.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestei minore sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ultima oră

Comentariul meu