video președintele iohannis nu face revelionul la sibiu. iată unde se duce!

Președintele ales al României nu va fi prezent în Piața Mare a Sibiului la cumpăna dintre ani. Din păcate Klaus Iohannis nu va petrece Revelionul acasă. Actualul primar al Sibiului a dezvăluit că i-a făcut acestuia o invitație oficială, invitație care nu va fi onorată.artificii iohannis

Sibienii care s-au obișnuit ca Iohannis să fie alături de ei la sărbătoarea Revelionului, primesc o veste proastă.
Președintele României nu va mai număra alături de ei secundele rămase până la intrarea în 2015, pe scena din Piața Mare. Acolo va fi însă prezentă Astrid Fodor, actualul primar al Sibiului. Edilul a explicat într-un interviu acordat pentru Ora de Sibiu că l-a invitat pe Iohannis să vină în Centrul Istoric pe 31 decembrie, dar președintele nu va putea ajunge aici, cel mai probabil urmând să fie în Capitală de Anul Nou.
”Da. I-am făcut o invitație domnului președinte Klaus Iohannis, dar mi-a răspuns că din păcate nu poate să vină. Am înțeles și motivul, acum că este președintele României. Nu l-am întrebat unde o să fie în noaptea de Anul Nou. Este posibil să fie într-o piață din București”, a spus Astrid Fodor pentru Ora de Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=s3kMr_f_xH8″]
Sărbători în sânul familiei pentru actualul primar
Astrid Fodor va fi acasă, la Sibiu, atât de Crăciun cât și de Anul Nou. Primarul actual al Sibiului a mărturisit că va petrece revelionul în familie. ”Acasă. O să stau acasă. Abia aștept să am un moment de relaxare împreună cu copii mei și cu familia. Nu m-am gândit ce o să gătesc, dar cu siguranță o să gătesc ceva. Încă nu mi-am stabilit lista pentru meniu”, a mai spus Fodor în interviul acordat pentru oradesibiu.ro.
VEZI MAI JOS IMAGINI CU IOHANNIS DE REVELION LA SIBIU, ANUL TRECUT!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Tvooy459lkU”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. 1. Odată cu învestirea, Johannis nu mai este Președintele ales, ci Președintele în exercițiu. (mai simplu, doar Președintele)

    2. Dna. Fodor nu este (încă) Primarul Sibiului. Funcția doamnei este aceea de Viceprimar cu atribuții de primar (din nou, mai simplu, Primar interimar)

    3. Cum adică „nu va mai număra alături de ei secundele rămase până la intrarea în 2015”? Când le-a mai numărat?