expoziție de desene la apm sibiu. copiii le-au făcut!

Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu in parteneriat cu Asociatia “Cheile Burgului” Sibiu vă invită la Expoziția de desene “Protejăm astăzi planeta de mâine !”.expozitie apm sibiu

Expoziția cu caracter permanent cuprinde 150 de tablouri și reprezintă desene ale copiilor din jud. Sibiu, participanți la concursurile tematice organizate de instituția noastră. La vernisaj au participat 70 de copii de la 9 scoli si licee din judet.
Autorii desenelor din expozitie au primit cadouri într-o atmosferă de sărbătoare, susținută de corul Catedralei Mitropolitane Sibiu, care a cântat colinde tradiționale de Crăciun și de Anul Nou.
La eveniment au mai participat dl. Insp. Sef. Lt. Col. Cosmin BALCU de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “D. Croitoru” Sibiu si dl. Comisar Sef Constantin DRAGOMIR de la Garda Nationala de Mediu-Comisariatul Judetean Sibiu, colaboratori ai APM Sibiu in activitatile desfasurate.
“Sunt extrem de bucuros ca am reusit sa deschidem aceasta expozitie de desene cu tematica de mediu, realizate de catre elevii sibieni. E doar una din strategiile noastre de atragere a tinerilor catre actiuni ecologice. Dorim sa implementam un sistem de constientizare a generatiei tinere, pentru ca dragostea de mediu sa duca la protejarea oricaror forme de viata; cred ca generatia actuala va lasa planeta pe maini bune si omenirea va avea un viitor verde.
Pentru o strategie sigura, pe termen lung, este nevoie de educatie ecologica, astfel incat cetateanul sa fie constient ca prin protejarea mediului isi protejeaza sanatatea lui si a celor apropiati lui. Este misiunea noastra ca prin organizarea de actiuni periodice să promovăm schimbarea atitudinii faţă de problemele de mediu,iar aceste actiuni, cu siguranta, se vor bucura de un real succes.”- afirmă Bogdan Gheorghe TRIF, Director Executiv APM Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu