Grav accident de circulație pe DN1 la Mohu. Un autocar Atlassib cu 14 pasageri care venea din Italia s-a răsturnat. Două persoane au decedat, iar alte șapte sunt rănite. 
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=VyUGEHU5olM”]

Accidentul a avut loc în apropiere de ieșirea pe autostrada A1, dinspre Mohu. Autocarul Atlassib venea de la Roma și mergea spre Moldova cu pasageri din Onești, Bacau, Roman, Vaslui, Focșani și Suceava. Potrivit pasagerilor, șoferii erau foarte obosiți iar la Mohu cel aflat la volan nu a păstrat distanța față de un autovehicul din fața sa și a tras de volan dreapta și s-a răsturnat într-un șant. Două persoane au decedat, iar alte șapte sunt rănite.

”E vorba de șapte victime conștiente care sunt transportate la Spitalul Județean Sibiu”, spun cei de la ISU.

Update – Autocarul nu a păstrat distanța în trafic

Autocarul ce aparține firmei Atlassib Sibiu venea din Roma (Italia) și se îndrepta spre mai multe orașe din Moldova.

Momente de groază trăite de pasageri

Cei 14 pasageri aflați în autocarul care trebuia să îi ducă acasă din Italia și care s-a răsturnat la Mohu, au făcut mărturisiri impresionante despre ceea ce s-a întâmplat și momentele trăite în timpul accidentului.

VEZI AICI VIDEO CU MĂRTURIILE PASAGERILOR DIN AUTOCAR!

Victime din Făgăraș și Focșani

În urma accidentului rutier din zona Mohu unde s-a răsturnat un autocar,  la UPU Sibiu au fost aduse şase persoane: 5 pasageri şi şoferul.

VEZI AICI DE UNDE SUNT VICTIMELE ȘI RĂNIȚII ȘI ÎN CE STARE SUNT LA SPITAL!

Acuzații grave la adresa șoferilor!

Călătorii din autocarul care s-a răsturnat pe DN1 și-au vărsat năduful după ce au fost la un pas de moarte în autocarul Atlassib, care s-a răsturnat la Mohu și în urma căruia două persoane au murit, iar alte șapte au ajuns în spital.

VEZI AICI VIDEO CU CE SPUN PASAGERII DIN AUTOCAR DESPRE ȘOFERI!

Poliția a stabilit cine e vinovat de accident

Polițiștii care au făcut cercetările la locul accidentului de autocar de duminică de la Sibiu, au stabilit imprejurările în care acesta a avut loc. Două persoane care veneau din Italia și mergeau acasă , au murit pe loc.

VEZI AICI VIDEO CU CONCLUZIA POLITISTILOR LEGAT DE ACEST ACCIDENT

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. sincere condoleante pentru victime… din pacate se intampla si se va mai intampla atat timp cat statul nu ia masuri si inchide ochii in timp ce in buzunarele lor intra niste bani… sunt oameni nu animale! mergem acasa de sarbatori bucurosi si cu gandul ca iti vezi familia si vei fi langa cei dragi…cand ce sa vezi… o firma ieftina te conduce de fapt pe ultimul drum.. .frumos!

  2. DESI AU TRECUT DOUA ZILE,DE LA CUMPLITU ACCIDENT,TOT NU IMI VINE SA CRED CA E ADEVARAT…DOAMNE CE OAMENI INCONSTIENTI SOFERI SI PATRONU FIRMEI….IN ACEST AUTOCAR SE TRANSPORTAU OAMENI,NU MARFA…PACAT CA DIN VINA UNUI OM INCONSTIENT SI-AU PIERDUT VIETILE DOI OAMENI NEVINOVATI,CARE ERAU ASTEPTATI CU DRAG ACASA…..FIRMA ATLASSIB SA PLATEASCA PENTRU ASTA….DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA !!!!!!!!!SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI SERBAN (FOCSANI) DUMNEZEU SA VA DEA PUTERE SA TRECETI PESTE ACEST MARE NECAZ

  3. NU AM MERS CU ATLASSIB NICIODATA, NUMAI CU EUROLINES, DE LA INFIINTARE.
    PENTRU A FACE ECONOMII, FIRMA EUROLINES A REDUS NUMARUL DE SOFERII PE RELATIA ROMANIA-FRANTA, DE LA 3 LA 2 !!!
    VIATA PASAGERILOR E PUSA IN PERICOL !!!
    SOFERII SUNT ULTRA OBOSITI, dar patronului nu-i pasa !! EL SA-SI UMFLE BUZUNARELE !!
    MAJORITATEA AUTOCARELOR SUNT FOARTE VECHI
    SOFERII SUNT PROST PLATITI SI CER CURSE UNA DUPA ALTA CA SA CASTIGE MAI MULT.
    SI CHIAR DACA SUNT PROST PLATITI, MULTI DINTRE EI SUNT AROGANTI CU PASAGERII !! SI DACA SUNT PASAGERII RECALCITRANTI SI PROST EDUCATI, SOFERII NU SUNT AUTORITARI SI NU STIU SA SE IMPUNA CA SA CHEME POLITIA DIN STATELE PE CARE LA TRAVERSEAZA SI SA-I DEA JOS PE PASAGERII SCANDALOSI !!
    ASA SE PROCEDEAZA PE RELATIILE EUROLINES DIN EUROPA DE VEST !
    SOFERUL COMANDA, NU PASAGERII !!
    L-AM REMARCAT PE DL DRAGOS ANASTASIU PATRONUL EUROLINES, IN REPORTAJE TV SI ARTICOLE IN ZIARE, CU FOTOGRAFII AFISAND O MINA DECONTRACTATA SI ZAMBITOARE CA SI CUM LA EUROLINES AR CURGE NUMAI LAPTE SI MIERE, CAND, DE FAPT SITUATIA LA EUROLINES ROMANIA E FOARTE GRAVA !!!
    HELICOPTERE CARE SE PRABUSESC, AUTOCARE CARE SE RASTOARNA…
    PANA CAND ????

    1. esti prost informat,nu esti in sistem si nu ai de unde sa stii,un sofer smecheras si arogant (ai dreptate ca sunt aroganti) castiga lunar minim 1500-2000 euro,intradevar nu de la patron ,au ei tot felul de afaceri ,inainte de 2007 castigau si 10000 de euro la o cursa unii dintre ei ,asta dupa ce imparteau toate spagile la vama si sefii lor,dar voi pasagerii nu aveati cum sa intelegeti.Cei care au venit din Italia si Spania prin Slovenia banuiesc ei ceva.