video mărturiile călătorilor din autocarul groazei răsturnat la mohu: căutam copilul pe sub scaune...

Pasagerii care călătoreau în autocarul Atlassib răsturnat pe DN1 la Mohu (județul Sibiu) au mărturisit că au văzut moartea cu ochii. Două persoane au murit și alte șapte au ajuns la 3 spitale din Sibiu.accident autocar atlassib dn1 mohu 21 decembrie

Cei 14 pasageri aflați în autocarul care trebuia să îi ducă acasă din Italia și care s-a răsturnat la Mohu, au făcut mărturisiri impresionante despre ceea ce s-a întâmplat și momentele trăite în timpul accidentului.
Cei care au scăpat teferi au povestit ce s-a întâmplat.
Am văzut moartea cu ochii. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a salvat să îmi văd familia și frații. Merg la Bacău. E urât să vezi cum aproape că mori. Am venit de sărbători acasă. O să rămân cu o amintire foarte urâtă” a spus Remus Berca, pasager în autocarul răsturnat.

VEZI AICI DE UNDE SUNT VICTIMELE ȘI RĂNIȚII ȘI ÎN CE STARE SUNT LA SPITAL!

Clipe de groază
Unii din ei își căutau copiii pe sub bagaje și scaune. Alții cereau ajutor ca să poată să iasă din autocar.
”Eram în autocar. Nu avea viteză mare. A încercat să evite o mașină care făcea stânga. A tras de volan dreapta și a pișcat frâna și s-a răsturnat în șanț. Eu sunt cu soția și copilul. Soția e mai rău. Căutam copilul pe sub scaune pe acolo. Soția a ieșit pe sub autocar. Am spart geamul. Asta e. Parcă a fost o presimțire…” spune cu lacrimi în ochi, Vârlan Ion, un alt pasager în autocar.
Urmăriți mai jos declarațiile video ale martorilor.

CLICK AICI CA SĂ VEZI VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENTUL DE AUTOCAR DE LA MOHU

Acuzații grave la adresa șoferilor!

Călătorii din autocarul care s-a răsturnat pe DN1 și-au vărsat năduful după ce au fost la un pas de moarte în autocarul Atlassib, care s-a răsturnat la Mohu și în urma căruia două persoane au murit, iar alte șapte au ajuns în spital.

VEZI AICI VIDEO CU CE SPUN PASAGERII DIN AUTOCAR DESPRE ȘOFERI!

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=t4tHGP0cHds”]

Ultima oră

Participă la discuție

9 Commentarii

  1. pai cum sa fie daca din lipsa de soferi, carabulenii iau oamenii angajati la banda de bagaje, ii baga in scoala „rapida” si ii trimite in curse ? lucreaza cateva luni pe acolo apoi intr-o luna deodata sunt soferi de autocare. ex: cunosc caz in care un lucrator de la banda de bagaje, a fost intrebat daca vrea sofer pe buzul de bagaje, bagat in scoala urgent, permis si trimis pe ruta sibiu – munchen. acuma e plin de tije prin corp si lucreaza inca sa plateasca daunele. asta e atlasibul !!!

  2. Da,au cusete in care se dorme ca in gara.Pentru niste amarati de bani,soferii sunt obligati de sefii de coloana sa conduca maxim…chiar si in doi soferi,prost plati si vai de steaua lor conditii!

  3. Eu am lucrat la Atlassib in 2003 si am vazut zeci de soferi urcandu-se bauti la volan. Conduc de parca ar fi regii soselelor, foarte agresiv si cu mare viteza. Se considera o specie aparte si nu ma mira deloc incidente de genul asta. Bine, nu e valabil pentru toti…

  4. dar tu ai condus ca ei ca sa stii cum e? fii tu in locul lor si-ti garantez ca la a doua cursa nu mai mergi

      1. in afara faptului ca dorm pe scaune cat pot si cum pot cand coboara de la volanul autocarului trebuie sa conduca alte masini pt colete,sa va incarce voua miile de bagaje.s.a.m.d in care tara civilizata ai mai vazut tu ca un sofer sa faca altceva decat sa conduca,nici macar nu se coboara de la volan ca sa-ti deschida trapa ca sa-ti pui bagajele…mai vrei sa stii si altele? sa nu mai vb .de proasta educatie pe care o au calatorii….comportati-va voi civilizat si nu veti mai avea de ce sa va plangeti

        1. Nu dorm pe scaune pentru ca au cusete. Doi la mana, au toate conditiile in autocar, inclusiv filtre de cafea si cuptoare cu microunde, doar ei au voie sa foloseasca toaleta. Iar pt miile de bagaje, le intra f multi bani in buzunar, de aia se dau jos, pentru ca la cala de bagaje se face banul, pe kilogramele suplimentare pe care omul le plateste dar ei nu le declara.Saracii de ei care omoara oameni, nu? Despre ce vorbim???

          1. Sunt inconstienti , pe cei doi ii astepta cineva acasa: copii ,parinti ,sot/sotie. Este cea mai proasta firma, sa nu mai vorbim de pachete ca dispar . Ar trebui ca cei de la firma Atlassib sa se ocupe de cele doua familii indoliate. Sincere condoleante !

  5. toti soferii din tara asta cunosc stilul soferilor Atassib….sunt cei mai inconstienti soferi de autocar pe care i-am vazut in trafic ..deci : nu ma mira deloc evenimentul..