video concluzia poliției în cazul accidentului de autocar de la sibiu. cine e vinovat!

Polițiștii care au făcut cercetările la locul accidentului de autocar de duminică de la Sibiu, au stabilit imprejurările în care acesta a avut loc. Două persoane care veneau din Italia și mergeau acasă , au murit pe loc.autocar atlassib rasturnat dn1 mohu

Primele concluzii trase de polițiștii de la Rutieră vizavi de accidentul avut loc pe DN1 la Mohu, arată că șoferul autocarului firmei Atlassib, aflat la volan, se face vinovat de producerea accidentului.
Poliția spune că șoferul autocarului nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autoturismul din fața sa și de aceea s-a ajuns la producerea acestui accident cumplit.

VEZI AICI VIDEO CU MĂRTURIILE PASAGERILOR DIN AUTOCAR!
”Din primele cercetări desfășurate la locul producerii accidentului a rezultat faptul că șoferul autocarului nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de un autovehicul ce rula în fața sa și care intenționa să schimbe direcția de mers către stânga, a pierdut controlul asupra autocarului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din acest accident a rezultat decesul a două persoane, pasageri în autocar, precum și vătămarea corporală a altor șapte persoane care au fost transportate la spitalul clinic județean Sibiu. În autocar în momentul producerii accidentului se aflau 14 persoane. Acestea se deplasau din Italia către Suceava”, spune subcomisar Bogdan Maxim de la Biroul Rutier al IPJ Sibiu.
Cei opt răniți au fost transportați la 3 spitale din Sibiu. Șase au ajuns la spitalul județean Sibiu, unul la spitalul militar, iar un copil  de 5 ani a ajuns la spitalul e pediatrie. Toți sunt stabili.

VEZI AICI DE UNDE SUNT VICTIMELE ȘI RĂNIȚII ȘI ÎN CE STARE SUNT LA SPITAL!

Traficul în zona producerii accidentului s-a desfășurat alternativ iar la ieșirea de pe autostrada A1, Orăștie – Sibiu cozile de mașini s-au întins pe câțiva kilometrii. La fel și pe DN1 în zona producerii accidentului.

CLICK AICI CA SĂ VEZI VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENTUL DE AUTOCAR DE LA MOHU

Acuzații grave la adresa șoferilor!

Călătorii din autocarul care s-a răsturnat pe DN1 și-au vărsat năduful după ce au fost la un pas de moarte în autocarul Atlassib, care s-a răsturnat la Mohu și în urma căruia două persoane au murit, iar alte șapte au ajuns în spital.

VEZI AICI VIDEO CU CE SPUN PASAGERII DIN AUTOCAR DESPRE ȘOFERI!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=tu1neWyamB4″]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu numai autocarele nu respecta distanta. Sun si alți șoferi de pe autotans-uri, vehicule mari, care in caz de accident, te face biscuite. Nu vor sa inteleaga ca, nu se poate circula , indiferent de sosea, decit respectind legea circulatiei.Foarte rau, ca , s-a scos circulatia preventiva, acele paragrafe din lege, erau foarte b6ne.Numai ca, fiind scoase, ajuta foarte mult pe cei care gresesc.De aceea, in lege trebuja introdus respectul fata de partenerul de trafic.Aici, ar intra multe, multe, greseli, ,facute intenționat de partenerii de trafic.Nu doresc , decit un parlamentar, sa se vada sub roțile 6nui asemenea mastodont, ii va trece repede prin minte și suflet aceste informații. Pina nu o plătești, nu îți dai seama.

    Respectul se da, nu se cerseste?,