vin ninsorile la sibiu. și nu vin singure! iată prognoza meteo!

Meteorologii au anunțat sâmbătă că din noaptea de 20 spre 21 decembrie, vom avea parte de precipitații importante sub formă de ninsoare în tot județul. Vântul va sufla și el cu putere, iar în unele zone este posibil să se formeze polei.zapada

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat că în Maramureş, Transilvania, Crişana şi Banat, începând de duminică, ora 02.00, până luni, la ora 06.00, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va avea intensificări temporare cu viteze de până la 50-60 de kilometri pe oră şi vor fi condiţii de formare a poleiului.
La munte, vântul va depăşi la rafală 70-80 de kilometri pe oră, va ninge viscolit, iar stratul de zăpadă nou depus va fi de peste 20-25 de centimetri.
Vântul se va intensifica în cursul zilei de duminică şi în sudul şi în estul ţării, unde vor fi precipitaţii slabe mixte şi condiţii de formare a poleiului, se arată în informarea transmisă de ANM.
În zona montană, vântul va continua să prezinte intensificări până în data de 24 decembrie şi temporar va spulbera sau va viscoli ninsoarea.
Și în municipul Sibiu vom avea parte de vreme autentică de iarnă. Se preconizează că va ninge începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, așa că sunt șanse mari ca în acest weekend tot orașul să fie alb.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu