ce se va întâmpla cu ”municipalul”. primăria transformă ”cutiuța” și zona din vecinătatea stadionului

Municipalitatea sibiană a prins în planul de investiții pe 2015 și două proiecte care vor aduce bucurie iubitorilor sportului. Zona ”Cutiuța” de lângă stadionul Municipal va fi reamenajată, urmând să lase locul unor terenui de fotbal mai mici.stadionul municipal sibiu

Primăria Sibiu va menține în conservare stadionul Municipal și îl va pune la dispoziția doritorilor pentru închiriere și anul viitor. Primarul Astrid Fodor a explicat într-un interviu acordat pentru Ora de Sibiu că dacă vreo echipă de fotbal care vrea să facă performanță vrea să joace pe ”Municipal acesta va fi pus la dispoziție.
”Pentru stadion nu avem încă un proiect clar cu ce vom face acolo. A fost o discuție că dacă apare o echipă care e performantă o orientăm către stadionul Municipal”, a explicat Astrid Fodor.

VEZI ȘI: VIDEO Sibiul va avea un Mall în zona centrală a orașului. Primarul Fodor știe de proiect!

”Cutiuța” modernizată și panouri de baschet în apropiere
Sibienii vor avea în schimb la dispoziție de anul viitor patru terenuri de fotbal de agrement în imediata vecinătate a stadionului Municipal. Tot în această zonă vor fi montate și mai multe panouri de baschet.
”Avem niște proiecte mai mici. Le-am prins în planul de investiții pe 2015. Este vorba de zona cunoscută sub denumirea de ”cutiuță”. Acolo vom face patru terenuri de fotbal și la intrarea în stadion, pe partea dreaptă, vom mai amenaja o zonă cu panouri de baschet pentru sportul de masă și agrement”, a mai spus Astrid Fodor, în interviul acordat pentru oradesibiu.ro.

CLICK AICI CA SĂ VEZI VEZI ÎNTREG INTERVIUL CU ASTRID FODOR ȘI CE SPUNE PRIMARUL SIBIULUI DESPRE POSIBILA ANEXARE A ȘELIMBĂRULUI DE CĂTRE SIBIU
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=VQdHnOWNrZw”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. da-l incolo agrement si investiti intr-o echipa de fotbal adevarata ca e rusine sa nu avem fotbal in sibiu